28 Δεκ 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΞΑΝΑ




Ελληνικές νότες και τραγούδια ακούστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία στα πλαίσια της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΦΑΡΟΣ. Μπορεί ο κόσμος να μην ήταν αρκετός όμως η εκδήλωση κρίνεται πετυχημένη με την έννοια πως κάποια παιδιά αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για να δώσουν εορταστικό χρώμα στο χωριό και οι μουσικοί είπαν ναι στο κάλεσμα και έπαιξαν αφιλοκερδώς.


Το χειροκρότημα απόψε κέρδισαν οι μικρές DOLLY GIRLS που ξεδίπλωσαν το χορευτικό τους ταλέντο.
Τα μέλη του ΦΑΡΟΥ εξέφρασαν το παράπονο πως παρά την πρόσκληση δεν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση χορευτές από τον σύλλογο εκμάθησης χορών Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ.
Υ.Γ. Κάποιοι εξέφρασαν την άποψη πως οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα έπρεπε να είχαν αντικείμενο τα παιδιά και όχι μουσικές και τραγούδια που απευθύνονται σε ενήλικες. Δεν έχουν άδικο όμως από ιδέες αυτός ο τόπος έχει... χορτάσει. Πλέον μετράει οι πράξεις και τα παιδιά του ΦΑΡΟΥ αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις σκέψεις τους. Θα πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για να μπορούμε να απαιτούμε και να προτείνουμε δράσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ << ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΩΝ >> ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ 4000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ 1 ΣΤΟΥΣ 8 ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 500 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ..........ΑΛΛΑ!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...