24 Δεκ 2011

ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ



Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που συνεργείο της ΔΕΥΑΡ άνοιξε τη μεγάλη λακκούβα σε κεντρικότατο σημείο του χωριού, μπροστά από το υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου. Απ' ότι φαίνεται η λακκούβα αγάπησε το χωριό μας και αποφάσισε να περάσει δίπλα μας τις εορτές των Χριστουγέννων. Μάλιστα κάποιοι οδηγοί σκέφτονται μόλις κλείσει έναν χρόνο να τις πάρουν τούρτα γενεθλίων με... κεράκι.
Μόνο με σαρκασμό μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που υπάρχει στο χωριό αφού η δημοτική αρχή αδυνατεί να ανταποκριθεί σε απλά προβλήματα. Οι δημότες ελάχιστα ενδιαφέρονται εάν την ευθύνη έχει η ΔΕΥΑΡ, το τοπικό συμβούλιο, ή ο κεντρικός δήμος με τις τεχνικές υπηρεσίες και τον χωρικό αντιδήμαρχο. Ολοι τους είναι μέλη μίας δημοτικής πλειοψηφίας που είναι ΑΠΟΥΣΑ και εχθρική για το χωριό μας.
Η νομοθεσία σαφέστατα ορίζει ότι την ευθύνη για τις λακκούβες και τυχόν ζημιές που θα προκληθούν έχει η δημοτική αρχή αλλά απ' ότι φαίνεται τ' αυτιά και τα μάτια των εκπροσώπων μας είναι κλειστά.
Αγιε Βασίλη σε παρακαλούμε κάνε μας δώρο λίγο άσφαλτο ή τσιμέντο για να κλείσει η λακκούβα και να εξαφανιστεί ο κίνδυνος που υπάρχει για πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς.

Υ.Γ. Σήμερα ένας παππούς στην πλατεία ρώτησε έναν νεαρό; Παιδί μου γιατί δεν φρόντισε κάποιος να υπάρχουν ηχεία στην πλατεία που να παίζουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Ξέρεις τι ωραία ατμόσφαιρα θα είχε δημιουργηθεί στο χωριό μας και θα ήταν καλύτερα από τον τωρινό θόρυβο των αυτοκινήτων;
Ο νεαρός δεν ήξερε τι να απαντήσει είπε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον παππού και αποχώρησε σκεπτικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...