29 Ιαν 2012

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ



Το βράδυ στου Σαββάτου, στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ στο περιθώριο της κοπής πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών τίμησε τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Οικονομίδη που στις αρχές της δεκαετίας του '70 υπηρέτησε το χωριό μας ως αγροτικός ιατρός αλλά και ως παράγοντας του αθλητικού μας σωματείου.
Ο κ. Οικονομίδης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις Καλυθιές λόγω της μεγάλης του προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την βράβευση από τον Απόλλωνα σημειώνοντας "αν δεν είχα διατελέσει μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα δεν θα μπορούσα να έχω αυτή την υψηλή θέση στην ΕΠΟ".
Για λογαριασμό του Απόλλωνα την τιμητική πλακέτα στον κ. Οικονομίδη έδωσαν παλιοί του φίλοι όπως ο Δημήτρης Τσαλίκης, Γιάννης Σωτήρογλου, Δημήτρης Κώστας, Γιάννης Κασέρης αλλά και ο Γιάννης Φιλιππάκης που ζει στον Καναδά και όταν ήρθε στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές του διακοπές είχε προτείνει να γίνει αυτή η κίνηση.
Ο κ. Οικονομίδης πέρα από παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής στο νοσοκομείο Παίδων και με αυτή του την ιδιότητα έχει βοηθήσει πάρα πολλούς Ροδίτες.


Μαζί με τον συμμαθητή του Γιάννη Σωτήρογλου μίλησαν στην κάμερα του blog για τη ζωή στις Καλυθιές τη δεκαετία του '70. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...