17 Μαρ 2012

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ








Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο 2ο βραδυνό ποδηλατικό γύρο του χωριού που διοργανώθηκε το Σάββατο στο χωριό υπό την επιμέλεια του ΦΑΡΟΥ. Με αφετηρία την πλατεία περισσότεροι από 170 ποδηλάτες πέρασαν απ' όλους τους δρόμους των Καλυθιών και το χαρακτηριστικό ήταν ότι όλοι χαμογελούσαν πλατιά.
Τα μικρά παιδιά από νωρίς το πρωί έκαναν βόλτες στο χωριό με τα ποδήλατά τους και περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της βραδυνής βόλτας. Το ποδήλατο ήρθε για να μείνει στο χωριό μας... Ολοι λοιπόν πάνω στις δύο ρόδες για να κάνουμε εύκολη τη ζωή μας. Ας απαλαγούμε τουλάχιστον για τις κοντινές αποστάσεις από την "κακή" συνήθεια του αυτοκινήτου.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως η πλατεία και οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που πέρα από την άσχημη εικόνα δημιούργησαν εμπόδια στις προσπάθειες των ποδηλατών.
Επίσης για δύο ώρες μετά τη λήξη της βραδυνής βόλτας τα μικρά παιδιά με τα ποδήλατά τους συνέχισαν να αλωνίζουν τα στενά των Καλυθιών... Το Σαββατόβραδο ήταν αλλιώτικο και μαγικό στο μικρό μας χωριό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...