17 Ιουλ 2012

ΤΑ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ 15588!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝΑγαπητέ συνδημότη,

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, χρειάζεται να ξαναθυμηθούμε την κοινωνικότητά μας. Να ξαναβρούμε τη γειτονιά. Να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο για να λύσουμε μαζί τα προβλήματά μας, τα προβλήματα της γειτονιάς, της πόλης μας, της κοινωνίας μας. Να συζητήσουμε και να βρούμε προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής μας και του περιβάλλοντός μας. Να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, τα παράπονά μας, τα αιτήματά μας στους αιρετούς και στους αρμόδιους.
Το 15588 είναι ο πενταψήφιος αριθμός τηλεφώνου που φέρνει τη φωνή μας ως τα αυτιά των αρμοδίων. Είναι τη τηλεφωνική γραμμή που άνοιξε ο Δήμος Ρόδου για μας. Είναι το δικό μας τηλέφωνο.
Στο 15588 μπορούμε να πούμε τα παράπονά μας, τα αιτήματά μας, τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας... Με το 15588 μπορούμε να συμμετέχουμε πιο ενεργά, πιο δυναμικά. Και στην άλλη άκρη της γραμμής θα βρούμε το πρόθυμο αυτί του Δήμου που θα μας ακούσει και θα μας απαντήσει.

Γι' αυτό
Τα παράπονά σου – όχι πια στον δήμαρχο – στο 15588.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...