24 Ιουλ 2012

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ






Τα καλοκαιρινά... βάσανα της προετοιμασίας ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα το απόγευμα της Δευτέρας. Η προετοιμασία άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο τέλεσε και φέτος ο πάτερ Ευάρεστος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ τις ευχές της εκκλησίας έδωσε και ο Πατήρ Μιχαήλ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Καλυθιών.
Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών κ. Σταυρής, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και λίγοι φίλαθλοι.
Αγωνιστικά από τον Απόλλωνα αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης, ο ακραίος αμυντικός Μιχάλης Πλίγκος και ο επιθετικός Γιώργος Καντιμοίρης. Δανεικοί στη Δόξα Ψίνθου δόθηκαν οι Εραλντ, Αμερικάνας και Γκεοργκίεφ που όμως πέρσι δεν αγωνίστηκαν καθόλου.
Η ομάδα μας ενισχύθηκε με τους Μιχάλη Κυριακή (μέσος), Γιώργο Κυριαζή (δεξί μπακ), Γιώργο Κουφάλη (τερματοφύλακας), Μανώλη Μοσχιδιού (αμυντικός), Βασίλη Βιτσέντζο (αμυντικός) και Γιώργο Συμεωνίδη (αριστερό μπακ).
Ο στόχος και για τη φετινή χρονιά είναι υψηλός μια και η ιστορία του Απόλλωνα είναι συνδεδεμένη με παρουσίες στις υψηλές θέσεις του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ηδη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας που πωλούνται σε προσιτές τιμές από τους ποδοσφαιριστές.
Ο Απόλλων είναι ο ιστορικότερος, μακροβιότερος και μεγαλύτερος σε κοινωνική προσφορά σύλλογος του χωριού μας και αξίζει ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε το έργο της διοίκησης.
* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...