16 Ιουλ 2012

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ


Συνελήφθη, χθες (15.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμό Φαληρακίου με την αυτόφωρη διαδικασία, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στην χώρα.
Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες ο 31χρονος αφαίρεσε διαδοχικά αντικείμενα και χρήματα από δυο παραθεριστές που βρίσκονταν στην παραλία του Φαληρακίου Ρόδου και στην προσπάθεια του να διαφύγει χτύπησε με τα χέρια του ένα από τους παθόντες που τον καταδίωκε.
Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και αφού εντόπισαν τον δράστη τον συνέλαβαν.
Τα κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Enas akoma #kakomoiros# kalos anthropoulis opws sunithizoun na toys apokaloun merikoi kaluthenoi fragodolofonoi pou toys exoune Sta dwmatia toys gia 100 euro ton mina . . Se logo tha mas klapsoun Kai mas oloklirous ama den ksupnisete sunxwrianoi !!!! Na doume akoma posous tha sulavoun mexri to telos you kalokairiou Kai posi tha meinoun asuliptoi

Ανώνυμος είπε...

mono sta domatia ...alla kai stis doulies tous riksete mia matia sto bar street an doulevi esto kai enas ellinas ......

Ανώνυμος είπε...

mono to street bar einai ?
o fotis olo mavria kai alvanus mazevei

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...