22 Σεπ 2012

ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ



Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της επέστρεψε από την Κω η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών που το μεσημέρι του Σαββάτου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής νίκησε 10 την ΑΕ Κω με τέρμα του Γιάννη Αρχοντούλη. Ο Απόλλων έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει την έκταση της νίκης.
Η περιγραφή του αγώνα και το βίντεο είναι από την αθλητική ιστοσελίδα της Κω giafkasports.gr

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο στο πρώτο μισάωρο με τον Απόλλων Καλυθιών να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Ντιμιτρίεβιτς και την Α.Ε Κω να κλείνει σωστά τους δρόμους.Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η Α.Ε Κως προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από κάποιες στημένες φάσεις,χωρίς να είναι αποτελεσματική.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 52' όταν ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά,ο Αρχοντούλης κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Από εκείνο το σημείο και μετά η Α.Ε Κως προσπάθησε να απειλήσει χωρίς να δημιουργήσει κάποια σημαντική φάση.
Όσο περνούσε ο χρόνος  πάντως δημιουργήθηκαν μεγάλα κενά στην άμυνα της Α.Ε Κω όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα για να κλειδώσουν το ματς,χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα κράτησαν την νίκη μέχρι το τέλος.
Απόλλων Καλυθιών: Κουφάλης, Βιτσέντζος, Συμεωνίδης, Μοσχηδιού, Κυριαζής(67' Σαββούλης), Κίτσος, Μουτσοντέμι, Σταυρής(85' Κόκας),Ορφανός(60' Δεληγιάννης), Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης.
* Εκτός ομάδας έθεσε τον εαυτό του ο αμυντικός Μιχάλης Φυλακούρης που αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Κω επικαλούμενος οφειλές της διοίκησης. Το ΔΣ του Απόλλωνα πρότεινε στον παίκτη να του δώσει το 50% των οφειλών αλλά ο Φυλακούρης ήταν ανένδοτος και προτίμησε να μην ταξιδέψει αφήνοντας εκτεθειμένη αγωνιστικά την ομάδα. Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση του Φυλακούρη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να διακοπεί η συνεργασία μαζί του άμεσα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

koufalhs sabboulhs orfanos delhgiannhs sthnn endekada gia deutero paixnidi.kai arketoi kalzthenoi. kati kalo blepo na ginetai stin omada mas.koveos

Ανώνυμος είπε...

plirwste ton anthrwpo na eistai kyrioi kai ante sto kalo peite toy paidioy kai kali synehia..kai an thelete na kanete prwtathlitismo me mi kalythenous ,kai agorastoys paiktes na mathete na plirwnetai..an de mporeitai tote mi kinatai gia panairia.. stirixte kai asholeithitai me paidia toy hwrioy, ..akou ekei den taxidevw me tin omada giati de plirwthika..na tous herestai..filakia from sydney glykoulis ,mravo ston apollwnara mas kai kali synehia

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...