28 Νοε 2012

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ
Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου,
Τ.Κ. 85105 Φαληράκι, Ρόδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού, αλλά και τρόφιμα.
Επίσης θα δοθεί βοήθεια και σε ορισμένες άπορες πολύτεκνες οικογένειες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Για την περίπτωση αυτή εκτός από τρόφιμα και ρουχισμό (ανδρικό, γυναικείο και παιδικό) μπορούν να δοθούν και παιχνίδια.
(παρακαλούμε σε καλή κατάσταση!)
Η συγκέντρωση αλλά και η διανομή των ειδών γίνεται
στο πνευματικό κέντρο του Ναού καθημερινά
από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Καλούμε όλους σας να συνδράμετε σε αυτή μας την προσπάθεια προς ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε
με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού
πατέρα Γεώργιο Τοκούζη στο 6944 858 518.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ Κ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Αξια συχαρητηριων η πρωτοβουλια της εκλησιας του Αγιου Νεκταριου.απλως πιστευω οτι τετοιες ενεργιες ειναι αυτονοητες και επιβαλεται να τις κανει μια ενορια. Με τηνευκαιρια αυτη θελω να εκφρασω την απορια μου γιατι εδω και 2 χροννια σταματησε η αγιογραφιση της εκλησιας του Τιμιου Σταυρου.πρεπει η εκλησιαστικη επιτροπη αντι να νοικιαζει τα κτηματα των καλυθενων σε αλβανους με ενα δελτιο τυπου να εξηγησει το κοσμο για την πορεια ολοκληρωσης του εργου,τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει και ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα.Δεν μπορει ενοριτες να παντρευονται και η εκλησια μας να εχει αυτην την εμφανιση.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΣΗ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΙΜΝΙΟ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ , ΞΕΡΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΗ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΟΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ . ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Exoume Kai kalitheno agiografo anti na tou dosoume tin doulia pernoume opion mas stili o despotis ntropimas , ofiloume San katiki tou xoriou na mazepsoume xrimata Kai na dosoume tin doulia se kalitheno . O Tasos ton kseri einai Kai ksaderfia .

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο εργο της αγιογραφησης περιμενουμε τους ενοριτες για να το τελιωσουν ? ποσα στοιχησε το εργο και που πηγαν τα 250000 ευρω που πηρε η εκλησια για το κλειστο ?

Ανώνυμος είπε...

απο τα 250 χιλιαρικα 30 πηρε ο δεσποταςΤΑ υπολοιπα που πηγαν/τα ενοικια των μαγαζιων στον πλατανο που ανηκουν στην εκκλησια των καλυθιων που πανε¨?τι εργο ρε παιδια κοινονικης φυσεως εκανε η εκκλησια των καλυθιων?εκτος τα φαγοποτια στα πανηγυρια? μονο να νοικιαζει τα χωραφια σε αλβανους κομοτεσ του δεσποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙ Η ΚΑΛΗΘΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑς Κ ΠΟΛΗ ΠΕΡΗΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΟΡΓΗ.ΜΑς ΞΕΤΡΟΠΙΑΖΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΗΚΟΝΗΚΟ ΑΞΙΟς

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...