29 Νοε 2012

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Την Παρασκευή 30/11 στις 15:00 ο ΦΑΡΟΣ θα τοποθετήσει το Χριστουγενιάτικο δέντρο στην πλατεία Καλυθιών και το Σάββατο 1/12 στις 10:30 θα ξεκινήσει ο στολισμός του!Όσοι θέλουν να προσφέρουν στολίδια μπορούν να τα έχουν μαζί τους το Σάββατο στον στολισμό!!!!!!
Ας γίνουν τα Χριστούγεννα, η Άγια αυτή γιορτή, αφορμή για να γεμίσουν οι ψυχές των ανθρώπων αγάπη και να την προσφέρουν απλόχερα σε όσους την χρειάζονται!
* Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί την οικογένεια του Τσακμάκη Ανδρέα για την παραχώρηση οικήματος στην πλατεία Καλυθιών, για τις ανάγκες του συλλόγου.
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί θερμά τις Βιοτεχνίες Ειδών Τσιμέντου "Αφοί Παπασταματίου - Ι. Τσιρακάκης" & "Betonstar", την εταιρία "Πετροδιακοσμητική" και τον κ. Κώστα Αναστάσιο (kalithies.blogspot.com) για την πολύτιμη προσφορά τους στην ανακατασκευή και τον καλλωπισμό της πλατείας Καλυθιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...