9 Δεκ 2012

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει από την Ελευθερούπολη Καβάλας ο Καλυθενός αθλητής πυγμαχίας Στάθης Αντωνάς που διακρίνεται αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία μαζί με τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού.
Στην κατηγορία παίδων στα 57 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπόρεσε να περάσει στον τελικό της Κυριακής και τελικά να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Αντίπαλος του ήταν ο αθλητής από τον Εθνικό Κοζάνης Καλαμπούκας Παναγιώτης.
Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός μεταξύ ισάξιων αθλητών αλλά ο Στάθης Αντωνάς του Σταυρού Καλυθιών έδειξε να έχει καλύτερη τεχνική φάνηκε πιο γρήγορος και πιο δυνατός και με την μοναδική καθοδήγηση από τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού πήρε την πρώτη θέση.
Μια ακόμα σημαντική διάκριση που έρχεται να προστεθεί στο χρονικό των πολλών μεταλλίων που έχει κατακτήσει ο σύλλογος από της Καλυθιές στην πυγμαχία.
Η δουλειά που κάνει εκεί ο ακούραστος Μπάμπης Στατιού στο γυμναστήριο του Προφήτη Αμώ δίνει καρπούς σε όλες τις κατηγορίες με επιστέγασμα αυτό το χρυσό μετάλλιο στον Αντωνά. Ενα μεγάλο ταλέντο σήμερα συστήθηκε στην αθλητική κοινωνία της Ελλάδας. Το μέλλον προβλέπεται ακόμη λαμπρότερο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο Σταθη και τον Μπαμπη. Παντα τετοια

Ανώνυμος είπε...

mpravo sto paidi mas

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σταθη !!!πρωχορα μπαμπη!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...