19 Φεβ 2013

ΑΥΡΙΟ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεκδικήσει αύριο ο Απόλλων Καλυθιών στο γήπεδο Ιαλυσού. Ο ημιτελικός Ιάλυσος - Απόλλων θα ξεκινήσει στις 2.00 μ.μ. και με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Οι διοικήσεις του Ιάλυσου και του Απόλλωνα από κοινού μιλάνε για έναν αγώνα-γιορτή και υπόσχονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να κυλήσουν όλα ήρεμα και να μην υπάρχουν τα... παρατράγουδα του παρελθόντος όταν ο Ιάλυσος αγωνιζόταν με το όνομα Αναγέννηση Ρόδου.
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καμπούρης αγωνιά για τον τερματοφύλακα Μιχάλη χατζηνικόλα που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί το πρόβλημα θα είναι τεράστιο αφού οι υπόλοιποι τερματοφύλακες είναι άπειροι για τέτοιο παιχνίδι. Επιπλέον ο Γιώργος Κουφάλης δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και ο Κώστας Παπαγεωργίου βρίσκεται εκτός Ρόδου σε μαθητική εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...