6 Μαρ 2013

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Αμέσως μετά την παρέλαση το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Καλυθιών, μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα Καλυθιών σε συνεργασία με μέλη του ΣΦΑΚ θα ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο στις 3.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Τα εισιτήρια του τελικού κοστίζουν 5 ευρώ.
Στην πλατεία το πρωί της Πέμπτης θα πωλούνται τα αναμνηστικά μπλουζάκια με το σύνθημα "ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ" με κόστος 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση για τους τρόπους μετάβασης στην πόλη της Ρόδου.
Οσοι το επιθυμούν θα μπορούν, δωρεάν, να βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα του Απόλλωνα (μπλε-κίτρινο).
Στόχος της προετοιμασίας είναι να κερδηθεί η μάχη της εξέδρας ώστε να βοηθηθεί η ομάδα στο δύσκολο αγωνιστικό έργο. Οι Καλυθενοι θα καθίσουν στις θύρες 6-7 του Δημοτικού Σταδίου, στο σημείο που ονομάζεται ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και ο προπονητής Κώστας Καμπούρης θα παρατάξει την ισχυρότερη ενδεκάδα.
Ο Απόλλων τελευταία φορά κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσου την περίοδο 2002-2003 νικώντας στον τελικό 2-1 την ΑΕ Κως, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάκτηση κυπέλλου το 2009 από τον Ερμή που επικράτησε 1-0 του Κλεάνθη Παραδεισίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...