16 Απρ 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


     3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) θα διεξαχθεί φέτος και στη Ρόδο παράλληλα με διάφορες άλλες πόλεις, όπως η Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Λάρισα, η Μυτιλήνη και τα Χανιά. Ως ημερομηνίες  παράλληλης διεξαγωγής του ορίζονται η Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013. Στην πόλη της Ρόδου το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου.

Άμεση ανάγκη για Φωτογραφικό υλικό από τα Χωριά και τα αξιοθέατα της Ρόδου για τους μαθητές (ΣΤ1 Τάξης) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών.
    Αγαπητοί φίλο,ι οι μαθητές της ΣΤ1 Τάξης του Δημοτικού Σχολειού Καλυθιών Ρόδου συμμετέχουν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας δημιουργώντας Ιστοσελίδα που παρουσιάζει τη Ρόδο και τα 42 Χωριά της με πλούσιο κείμενο και εικόνες. Για το έργο μας χρειαζόμαστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα Χωριά της Ρόδου. Θα θέλαμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας στέλνοντας μας μέσω e-mail φωτογραφίες από χωριά της Ρόδου (π.χ. Φωτογραφίες που να εμφανίζουν τους οικισμούς, κάποια τόπια και αξιοθέατα της Ρόδου και των Χωριών μας). Οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε να μας αναφέρετε και είναι καλό να την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Στην Ιστοσελίδα μας υπάρχει η επιλογή Ευχαριστίες και ο καθένας/μια που θα συμβάλει στο έργο μας με τον οποιαδήποτε τρόπο ...... θα αναφερθεί στο συγκεκριμένο σημείο το όνομα του καθώς και η ιδιότητα του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ομάδα Εργασίας Στ1 Τάξης - 1o Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών Ρόδου
Το e-mail της ομάδας είναι: omada_ergasias_kalyth1@yahoo.gr
Η ιστοσελίδα της ομάδας είναι η: www.rhodes-villages.webnode.gr

 Άμεση ανάγκη για Φωτογραφικό υλικό από τα Νησιά και τις Νησίδες της Δωδεκανήσου για τους μαθητές (ΣΤ2 Τάξης) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών.
    Αγαπητοί φίλοι, οι μαθητές της ΣΤ2 Τάξης του Δημοτικού Σχολειού Καλυθιών Ρόδου συμμετέχουν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας δημιουργώντας Ιστοσελίδα που παρουσιάζει τα Νησιά της Δωδεκανήσου με πλούσιο κείμενο και εικόνες. Για το έργο μας χρειαζόμαστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα Νησιά και τις Νησίδες της Δωδεκανήσου. Θα θέλαμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας στέλνοντας μας μέσω e-mail φωτογραφίες από χωριά της Ρόδου (π.χ. Φωτογραφίες που να εμφανίζουν τους οικισμούς, κάποια τόπια και αξιοθέατα της Ρόδου και των Χωριών μας). Οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε να μας αναφέρετε και είναι καλό να την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη. Στην Ιστοσελίδα μας υπάρχει η επιλογή Ευχαριστίες και ο καθένας/μια που θα συμβάλει στο έργο μας με τον οποιαδήποτε τρόπο ...... θα αναφερθεί στο συγκεκριμένο σημείο το όνομα του καθώς και η ιδιότητα του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ομάδα Εργασίας Στ2 Τάξης - 1o Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών Ρόδου
Το e-mail της ομάδας είναι: omada_ergasias_kalyth2@yahoo.gr
 Η ιστοσελίδα της ομάδας είναι η: www.dodecanese-islands.webnode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...