23 Μαΐ 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ






Βραβεύτηκαν, πριν λίγες ημέρες, από το  περιβαλλοντικό πρόγραμμα εθελοντισμού «Παιδική HELMEPA»,  οι λιλιπούτιοι μαθητές της Β΄ Δημοτικού του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών.
Μαζί με τη δασκάλα τους, Τρίκου Ξένια, τα μέλη των δύο ομάδων πήραν βραβείο και αναμνηστικά δώρα, για τις δημιουργικές τους δραστηριότητες και τις περιβαλλοντικές τους  δράσεις σε τοπικό επίπεδο.
Επιλέχθηκαν ανάμεσα από πολλές συμμετοχές, γι αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Οι μαθητές έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος με καθαρισμούς τοπικών περιοχών, ανακύκλωση, ενημερώσεις πολιτών κ.α.
Ευχόμαστε οι γνώσεις τους αυτές να τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.
Οι μικροί μας φίλοι έκαναν την αρχή...
Να σημειωθεί ότι οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών εγκαινίασαν, μαζί με το δήμαρχο Ροδίων κ. Κουσουρνά έκθεση με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον στο Νεστορίδειο Ιδρυμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του 2ου Δημοτικου σχολειου Καλυθιων . Συγχαρητηρια σε ολους !!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...