14 Νοε 2013

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ



Το αήττητο διατήρησε ο Απόλλων Καλυθιών που στο εξ αναβολής παιχνίδι της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου αναδείχθηκε, το απόγευμα της Τρίτης ισόπαλος 1-1 με τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Η ομάδα μας μετά από εφτά αγωνιστικές έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες και βρήκε στην πρώτη τριάδα κορυφής του ομίλου της, ίσως στο καλύτερο βαθμολογικό ξεκίνημα των τελευταίων ετών.
Την Τρίτη ο Απόλλων ήταν κακός στο 1ο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Κλεάνθης (χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες) να προηγηθεί δύο λεπτά πριν το σφύριγμα για τα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Απόλλων "ξύπνησε" και επιτέθηκε κατά ριπάς αλλά όλες οι τελικές προσπάθειες είχαν κατάληξη τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Απόλλων θα μπορούσε εύκολα να πετύχει ανατροπή νίκης. Τελικά στο 90' με ψύχραιμο πλασέ ο Μιχάλης Φυλακούρης διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τους Καλυθενούς φιλάθλους να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές για τη συνολική τους παρουσία στη φετινή διοργάνωση.
* Την Κυριακή ο Απόλλων θα αγωνιστεί στο Βάτι κόντρα στον τοπικό Διαγόρα.
* Το βίντεο είναι προσφορά του rodostv.gr

Διαβάστε δηλώσεις του προπονητή Κώστα Καμπούρη στον TOPFM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...