20 Φεβ 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Από την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ λάβαμε την παρακάτω απάντηση στο σχόλιο για την ενοικίαση έκτασης 50 στρεμμάτων από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Καλυθιών:

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ.ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο65 ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ Ή ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ''ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ''.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο65

Μίσθωση χώρου 50 στρεμμάτων από Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρως Καλυθιών Ρόδου.
Η συνεδρίαση άρχισε υπό την προεδρία του κ.Δημητρίου Τσιμενίδη,προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος συμβούλου όστις προτείνει τη μίσθωση έκτασης 50 στρεμμάτων από εκκλησία των Καλυθιών η οποία θα χρησιμοποιηθεί για καλλιέργεια μονοετών φυτών ,λαχανικών, κηπευτικών καθώς επίσης για την εκτροφή πουλερικών, κουνελιών,προβάτων χοίρων και κάποιων άλλων ζώων τα οποία θα μπορούμε να διαθέσουμε σε κατοίκους της περιοχής καθ'ότι θα πρόκειται για ελληνικές και βελτιωμένες ράτσες. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας με ηθικά,κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα μεγάλη ποσότητα των παραπάνω (λαχανικών, ζώων κλπ.)θα χρησιμοποιηθεί για τη σίτιση απόρων οικογενειών και φοιτητών που δεν δικαιούνται σίτιση από το Δημόσιο καθ' ότι η εταιρεία μας θα προβεί στην ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία <> για το σκοπό αυτό.Με την εκτροφή των ζώων θα δώσουμε το παράδειγμα και το κίνητρο της οικοσιτίας σε όσους κατοίκους των Καλυθιών ενδιαφέρονται .Επίσης ,το προσωπικό που θα απασχοληθεί θα είναι κατ' επάγγελμα γεωργοί, κτηνοτρόφοι και γεωπόνοι και θα προτιμηθούν κατά προτεραιότητα κάτοικοι του δήμου Καλυθιών.
Δεδομένου ότι δεν υπαρχει άλλο θέμα για συζήτηση,ο πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης.

Το παρόν αναγνωσθέν και βεβαιωθέν ως έπεται.
Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-LOGISTICS-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΝΤΟΥ 19, Β ΚΤΕΟ ΤΗΛ. 2310753267-753781-753782 FAX. 2310753780
ΥΠΟΚ. ΑΘΗΝΩΝ: ΟΡΦΕΩΣ 201-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ. 2103452526 FAX. 2103452528
ΥΠΟΚ. ΡΟΔΟΥ: 17ο ΧΛΜ ΛΕΩΦ. ΛΙΝΔΟΥ ΤΗΛ. 2241086326-86418-86620 FAX. 2241086621

e-mail: info@tsimenidis.gr

Σχόλιο blog: Το πρακτικό της εταιρείας επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του blog ότι είχαν προηγηθεί συζητήσεις για την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης. Είναι φανερό ότι η προκήρυξη παραχώρησης 50 στρεμμάτων σε έναν ενδιαφερόμενο (αντί για 5 στρέμματα σε 10 ενδιαφερόμενους) εξυπηρετεί τον σχεδιασμό του κ. Τσιμενίδη για καλλιέργεια λαχανικών μέρος της οποίας θα διατεθεί προς ενίσχυση φιλανθρωπικού έργου. 
Η απορία είναι γιατί το ενδιαφέρον για την έκταση των 50 στρεμμάτων γίνεται από μία ανώνυμη εταιρεία μεταφορών και όχι από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Το Περιβόλι της Παναγιάς".

Επίσης σε ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται απόφαση που αφορά μίσθωση 15 στρεμμάτων από την εκκλησιαστική επιτροπή για την εναπόθεση κλαδευμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί pellet. Τα 15 στρέμματα τελικά παραχωρήθηκαν; Με ποιο τίμημα; Με ποιες διαδικασίες; Σε ποια περιοχή;
Διαβάστε την ανάρτηση

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να υποθεσω οτι και οι ευκαλυπτοι που (δεν ειναι κλαδεμα αυτο) στην αγια παρασκευη φετος και στην φραγκα περυσι για πελετ πηγανε κι αυτοι τουλαχιστον ας πανε οι παθιασμενοι με το ξυρισμα των δεντρων εργατες του δημου να καλωπισουνε λιγο τα περσινα κλαδεματα τους προς την φραγκα γιατι τα ποντικια χτιζουνε φωλιες απο κατω

Ανώνυμος είπε...

να υποθεσω οτι και οι ευκαλυπτοι που (δεν ειναι κλαδεμα αυτο) στην αγια παρασκευη φετος και στην φραγκα περυσι για πελετ πηγανε κι αυτοι τουλαχιστον ας πανε οι παθιασμενοι με το ξυρισμα των δεντρων εργατες του δημου να καλωπισουνε λιγο τα περσινα κλαδεματα τους προς την φραγκα γιατι τα ποντικια χτιζουνε φωλιες απο κατω

Ανώνυμος είπε...

να υποθεσω οτι και οι ευκαλυπτοι που ..........-ξυριστηκανε και εμεινε μονο ο κορμος-.... (δεν ειναι κλαδεμα αυτο)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είπε...


ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 66
Του διοικητικού συμβουλίου της εν Θες/νίκη εδρευούσης ανωνύμου εταιρείας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» της 20ης Φεβρουαρίου 2014. Εν Θεσσαλονίκη σήμερα την 20η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10π.μ. συνήλθαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εν Θες/νίκη εδρευούσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» εις τα επί της οδού Πόντου 19 γραφεία της, κατόπιν προσκλήσεως αυτών υπό του Δ.Σ. προς λήψη αποφάσεων.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Α. Δημήτριος Τσιμενίδης του Αλεξίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Β. Οδυσσέας Τσιμενίδης του Αλεξίου, μέλος.
Γ. Αλέξιος Τσιμενίδης του Οδυσσέα, μέλος.
Διαπιστώθηκε απαρτία και η συνεδρίαση αρχίζει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
- Mεταφορά τροφίμων από τη Ρόδο προς την Κεφαλλονιά
Η συνεδρίαση άρχισε με τηλεδιάσκεψη υπό την προεδρία του κ. Δημητρίου Τσιμενίδη, προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος συμβούλου όστις ενημερώνει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από την αντιπεριφερειάρχη κυρία Μουτάφη Δέσποινα για το κόστος μεταφοράς 4 τόνων τροφίμων από τη Ρόδο προς την Κεφαλλονιά τα οποία συγκέντρωσαν διάφοροι οργανισμοί και σύλλογοι όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, ο σύλλογος Θρακομακεδόνων, ο Ερυθρός Σταυρός και πολλοί άλλοι. Ο κ. πρόεδρος προτείνει να γίνει με δικά μας μέσα
και φυσικά ατελώς (δωρεάν) και εκτός αυτού επειδή θεωρούμε ότι η ποσότητα είναι πολύ μικρή από ένα τόσο μεγάλο νησί, να προσφέρουμε κι εμείς 3 παλέτες με άλευρα, ρύζια και είδη ατομικής καθαριότητος, κόστους περίπου 2000 €.
Εγκρίνεται η πρόταση του προέδρου και ενημερώνεται η περιφέρεια και η κυρία Μουτάφη όπως και άλλοι φορείς ώστε μέχρι την ημερομηνία μεταφοράς η οποία είναι η 28/02/14, ημέρα Παρασκευή, να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Θα παρακαλούσαμε τον κύριο Μαχαιρίδη, την ευαισθησία του οποίου γνωρίζουμε, να ενημερώσει τον Τύπο και τα τοπικά κανάλια για να συγκεντρώσουμε μεγαλύτερη βοήθεια, την οποία εμείς θα αναλάβουμε να μεταφέρουμε.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση , ο πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης.
Το παρόν αναγνωσθέν και βεβαιωθέν ως έπεται.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30€ Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΥΝ ΔΩΡΑ,ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ είπε...

O XΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΤΕΚ ΑΕ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1000 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, 1000 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 25 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ 500 ΚΙΛΑ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ είπε...

Επίσης, παρακαλούμε το συντάκτη, ο οποίος το υποσχέθηκε στον κύριο Τσιμενίδη, να στείλει 3 εργάτες από άπορες οικογένειες τους οποίους η εταιρεία μας έχει ανάγκη και το ημερομίσθιό τους θα είναι 30 € +ασφάλεια, δώρα, άδεια όσο είναι και η αμοιβή όλου του εργατικού προσωπικού της εταιρείας μας στη Ρόδο. Η ηλικία των εργαζομένων να είναι έως 40 ετών και να διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα Γ΄κατηγορίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ είπε...

Οι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ αποδέχονται την πρόσκληση- πρόταση του ιδιοκτήτη του BLOG για την παραχώρηση 10 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του στην οποία θα φυτέψουν οι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ πατάτες, θα τις φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η παραγωγή θα παραδοθεί στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλυθιών για να διανεμηθεί από την εκκλησιαστική επιτροπή και τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Καλυθιών σε φτωχές οικογένειες αποκλειστικά και μόνο του Δ.Δ.Καλυθιών.

Ανώνυμος είπε...

Εχω και γω ένα χωραφακι θέλω να σας το παραχωρήσω τα μισά δικά μου για να ζηςω και τα μισά δωρεά στους φτωχούς . Δεν έρχεται και από εδώ?

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...