3 Φεβ 2014

HTTA ME ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΔΙΚΙΑ



Εξαιρετική παρουσία είχαν τα "πιτσιρίκια" του Απόλλωνα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα. Μπορεί η ομάδα μας να γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (2-0) αλλά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αντίμαχο ο Απόλλων παρουσιάστηκε βελτιωμένος.
Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Φυλακούρης, Σιέχ, Χατζηγεωργίου) έχουν αλλοιώσει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και αναγκαστικά παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας. Είναι σίγουρο πως ο Απόλλων τα επόμενα χρόνια θα στηρίζεται σε αξιόλογους δικούς του ποδοσφαιριστές.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Απόλλων θα μπορούσε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς εάν ο διαιτητής Μπερδεμπές έκανε το αυτονόητο, δηλαδή καταλόγιζε πέναλτι στην ανατροπή του Παπανικολάου και απέβαλε τον Λαμάι την στιγμή που το αποτέλεσμα παρέμενε 0-0. Το βίντεο της ιστοσελίδας rodostv.gr είναι ξεκάθαρο. Ο Απόλλων αδικήθηκε σε μία φάση που είναι αλλοίωση αποτελέσματος.
Η σύνθεση: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Στάθης, Κιόττου (75’ Ροδίτης), Σαββούλης, Μιχαλάς (27’ Πιέρο), Σκόρπος, Τσαλίκης, Σταυρής (57’ λ.τ. Κώστας), Παπανικολάου, Κυρίτσης, Κίτσος

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...