7 Απρ 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Ένα νέο Γραφείο Πληροφοριών (Information Office) ξεκίνησε να λειτουργεί ο Δήμος Ρόδου στο Φαληράκι. Το Γραφείο Πληροφοριών που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στεγάζεται σε οίκημα του Δήμου Ρόδου επί της Πλατείας Φαληρακίου.
Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τους τουρίστες του Φαληρακίου, ενός από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ρόδου.
Από το Γραφείο θα παρέχονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες του νησιού όλες οι πληροφορίες που θα διευκολύνουν την παραμονή και την περιήγησή τους στο νησί καθώς και έντυπο υλικό που έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, κύριο Δώρο Κωνσταντίνου, «τα Γραφεία Πληροφοριών είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των επισκεπτών του νησιού μας.
Είναι απαραίτητο για κάθε τουρίστα που επιλέγει το νησί της Ρόδου για τις διακοπές του, να μπορεί να επισκέπτεται ένα Γραφείο που θα του δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να γίνεται πιο απλή και πιο ευχάριστη η παραμονή του σε αυτό.
Για τη δημιουργία του Γραφείου αυτού συνεργαστήκαμε στενά ως Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του».
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρία Βεατρίκη Σέρβου, «η ιδέα για τη δημιουργία ενός Γραφείου Πληροφοριών στο Φαληράκι δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια. Έπρεπε όμως να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και το κατάλληλο προσωπικό που να προέρχεται από το Δήμο της Ρόδου για να το στελεχώσει.
Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών πολύ πρόθυμα μας παραχώρησαν το χώρο στην Πλατεία του Φαληρακίου που ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας και μερίμνησαν για την επάνδρωσή του με έπιπλα και εξοπλισμό.
Πέρυσι το Γραφείο λειτούργησε πιλοτικά. Φέτος βρέθηκε μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Ρόδου που αναλαμβάνει την ευθύνη της λειτουργίας του. Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου ανέλαβε να το επανδρώσει με τον απαιτούμενο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Επιδιώκουμε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε όλους τους φίλους του νησιού μας. Προσπαθούμε ώστε πολύ σύντομα να γίνουν και άλλα Γραφεία Πληροφοριών για τους τουρίστες και σε άλλα σημεία του νησιού μας».
Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Γραφείου είναι: 22410 85555 και το e mail είναι: touristinfofaliraki@rhodes.gr. Υπεύθυνη του Γραφείου Πληροφοριών στο Φαληράκι έχει οριστεί η κυρία Αναστασία Σαββιού, στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.




Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...