12 Μαΐ 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ!



Ένα νεαρό ταλαντούχο κορίτσι από τις Καλυθιές πέτυχε ακόμη μία διάκριση, πανελληνίου επιπέδου, στον απαιτητικό κόσμο της κλασικής μουσικής παίζοντας πιάνο σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα.  Κατέκτησε το 1ο βραβείο στον 5ο πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου με την επωνυμία «Μαρία Χαιρογιώργου – Σιγάρα» για παιδιά μέχρι 10 ετών.
Η Θαρρενή Σταματά του Στέλιου και της Μαριέττας, μαθήτρια του Ωδείου Δωδεκανήσου από πολύ μικρή ηλικία αγάπησε το πιάνο και υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής Ματίνας Κούλλαρου βαδίζει με σταθερά βήματα προς την καταξίωση.
Ο  Πανελλήνιος Μουσικός Διαγωνισμός Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα είναι μια διοργάνωση υψηλών στόχων, ξεχωριστού ύφους και ήθους. Διοργανώνεται από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και τον Σύνδεσμο Αναβάθμισης Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Αθήνας
Συγχαρητήριο από τον ΦΑΡΟ

Θερμά συγχαρητήρια στην Θαρρενή Σταματά για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στον 5ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό "Μαρία Χαιρογιώργου-Σιγάρα" που διεξήχθη σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Θαρρενή διαγωνίστηκε στο πιάνο συμμετέχοντας στην Α' ομάδα (μουσικοί έως 10 ετών).
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" εύχεται καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες!!!
Συγχαρητήρια και στους γονείς της Θαρρενής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...