9 Μαΐ 2014

ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΗ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ



Στην όμορφη Σύμη βρέθηκε η Φιλαρμονική Καλυθιών συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 8ης Μαϊου 1945, της ημερομηνίας που υπεγράφη η παράδοση των Δωδεκανήσων στους συμμάχους της Ελλάδας από τους Γερμανούς κατακτητές.
Η φιλαρμονική μας προσκεκλημένη του δήμου Σύμης κέρδισε της εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των παρεβρισκομένων στις εκδηλώσεις.
Η Φιλαρμονική Καλυθιών με επικεφαλής τον αρχιμουσικό Γιώργο Μαλωίνα ταξίδεψε στο γειτονικό νησί με τους παρακάτω μουσκούς:
Σωτήρης Συμιακός, Στέργος Συμιακός, Σάββας Σολδάτος, Χρήστος Μαλωνάς, Παναγιώτης Μαλωνάς, Νίκος Μαλωνάς, Μίκα Λεβέντη, Σάββας Πολυχρόνης, Χριστίνα Πολυχρόνη, Αδαμάντιος Πολυχρόνης, Μιχάλης Σαράντης, Θεοφάνης Σαράντης, Κώστας Χρυσοχόος, Σταμάτης Νικολού-Χατζηνικολού, Νίκος Τριχάκης, Θεόδωρος Καλαντζής, Σταμάτης Αγκάς, Σκεύος Μάστορας, Απόστολος Πολίτης, Στέργος Πολίτης, Ιωάννης Ζευκίδης, Δημήτρης Ζευκίδης, Παναγιώτης Χατζημήτρος, Ηλίας Δούης και Μιχαήλ-Κοσμάς Κεσερτζής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...