5 Ιουν 2014

ΚΑΛΥΘΕΝΗ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!




Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στο τελευταίο φιλικό που έδωσε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ βρέθηκαν Καλυθενοί που ζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Ευγένιος Καταξενός με μέλη της οικογένειάς του, ο Γιάννης Φωτίου και ο Μανώλης Κατσαρός που ζουν μόνιμα στην πόλη Βαλτιμόρη έκαναν το ταξίδι μέχρι την Φιλαδέλφεια και παρακολούθησαν το παιχνίδι Ελλάδα - Νιγηρία 0-0 στα πλαίσια της προετοιμασίας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. 
Η Καλυθενή παρέα άκουσε την Καλομοίρα να "εκτελεί" τον εθνικό ύμνο και φώναξε συνθήματα υπέρ της Ελλάδας μαζί με τους χιλιάδες ομογενείς που βρέθηκαν στην εξέδρα.
Πριν το παιχνίδι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Ευγένιος Καταξενός και τα δύο κορίτσια του μίλησαν σε τηλεοπτική κάμερα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην εθνική μας στο Μουντιάλ.
Ο αγαπητός Ευγένιος μπορεί να μην έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα, όμως ξέρει καλά τα μυστικά του αθλήματος και δήλωσε στο kalithies.blogspot ¨
"H Ελλάδα με όπλο την άμυνά της θα κάνει και πάλι το θαύμα. Το 2004 πήραμε το Euro, το 2014 θα πάρουμε το Μουντιάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...