23 Ιουν 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ


Το Σάββατο 7/6/2014 ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ» πραγματοποίησε την καθιερωμένη, τα τελευταία χρόνια, εκδήλωση για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, στο Φαληράκι.
Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει την εκδήλωση που ξεκίνησε με μια παρέλαση στους γύρω δρόμους της περιοχής, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.
 Πρωτοστάτης της παρέλασης η Φιλαρμονική Καλυθιών, υπό τους ήχους της οποίας ακολουθούσαν οι συμμετέχοντες, το χορευτικό εργαστήρι Καλυθιών «Τερψιχόρη», ο σύλλογος γυναικών «Μεσόγειος», οι μαθητές της σχολής χορού της κας Βίκυς Φερδεκλή, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Έμπωνας «Αττάβυρος», Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας», Λάρδου «Ο Ταξιάρχης», Παστίδας «Καμάρι» και τα μέλη του υπεύθυνου για τη διοργάνωση συλλόγου «Ο Φάρος».
Μετά την λαμπρή παρέλαση, οι χορευτές μας ταξίδεψαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας με τα χορευτικά τους βήματα αλλά και με τις παραδοσιακές φορεσιές, αναδεικνύοντας έτσι τον πολιτιστικό πλούτο της Ελλάδας.
 Το τέλος είχε άρωμα πρωταθλητή καθώς έγινε η απονομή του κυπέλλου στην παιδική ακαδημία του Απόλλων Καλυθιών που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.
 Σημαντική, για την ομαλή και επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης, ήταν η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Τ. Αφάντου) με τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους: Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κ. Σταυρή Μιχαήλ και τα μέλη Αντιδήμαρχο Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο κ. Καφετζή Μιχάλη κα Καφετζή Μπέβερλι κα Τριχάκη Σταυρούλα κ. Σαββιού Λευτέρη Εστιατόριο Φαληράλα Σουηδικό Καφέ Φαληράκι Το κελάρι του Κώστα Chaplin’s bar Ένωση ταξί ΡΟΔΑ Κτελ Kalithies.blogspot.com Omfalos.blogspot.com Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας Την ορχήστρα: Καραδημήτρη Βάγιο, Ελευθερά Μιχάλη, Ταχραμάνη Στέργο, Σαράντη Μιχάλη, Σέρφα Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...