11 Νοε 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η άσχημη αγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα Καλυθιών στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας (τελευταίος με μόλις έναν βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές) έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους της ομάδας αλλά και τη διοίκηση που αναζητεί τρόπους για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται, χωρίς αποτέλεσμα, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Σταμάτη Μοσκιού.
Για τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου.
ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ.

* Σε αντίθεση με την ανδρική ομάδα, οι έφηβοι του Απόλλωνα ξεκίνησαν εντυπωσιακά και το νέο πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει. Οι πρωταθλητές του Κώστα Παπαστεργίου έχουν ως στόχο να κατακτήσουν και φέτος το εφηβικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...