20 Δεκ 2014

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ "ΑΝΘΗ ΟΡΓΕΤΤΑ-ΜΠΑΛΑΚΗ"



Σε μία σεμνή και συγκινητική τελετή το μεσημέρι της Πέμπτης ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλυθιών σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό άνοιξε τις πύλες της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης του σχολείου. Η βιβλιοθήκη πήρε το όνομα της αείμνηστης "Ανθής Οργέττα - Μπαλάκη" καθώς όλοι θυμούνται το πλατύ χαμόγελο και την ευγένειά της τόσο ως επαγγελματίας στο βιβλιοπωλείο Καλυθιών όσο και ως μητέρα δύο κοριτσιών που φοίτησαν στο Γυμνάσιο.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν συγγενείς και φίλοι της αξέχαστης Ανθής, εκπαιδευτικό προσωπικό, εκπρόσωποι του δήμου Ροδίων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η φιλόλογος του Γυμνασίου Καλυθιών κα Στέλλα Βουτσά που ξόδεψε πολλές ώρες από τον προσωπικό της χρόνο για την αναβάθμιση της βιβλιοθήκης μίλησε για την χαμογελαστή Ανθή και σκόρπισε έντονη συγκίνηση.
Η αναβάθμιση της βιβλιοθήκης έγινε εφικτή χάρη στις ενέργειες των εκπαιδευτικών του σχολείου, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τη χορηγία της οικογένειας Μπαλάκη - Οργέττα και του ομογενή Σαμ Σπανού.
Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα της τοπικής εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...