30 Δεκ 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος Βρετανός υπήκοος που τους τελευταίους μήνες διέμενε σε σπίτι κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλυθιών.
Τον 60χρονο βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα ο Καλυθενός σπιτονοικοκύρης του που ανησύχησε μετά από 2-3 ημέρες που δεν τον είχε δει να κατεβαίνει στο χωριό για τα καθιερωμένα ψώνια στα τοπικά καταστήματα.
 Αμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερεύνησε τον χώρο και βρήκε τον Βρετανό στο πάτωμα με κτύπημα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής που έκανε την εξέταση δεν διαπίστωσε σημάδια ξυλοδαρμού κάτι που σημαίνει πως, πιθανότατα, ο 60χρονος έπεσε μόνος του και τραυματίστηκε θανάσιμα από το κτύπημα στο κεφάλι.
 Ο άτυχος άντρας (Andreew το μικρό του όνομα) είχε έρθει το καλοκαίρι, μόνος του, στο Φαληράκι για διακοπές, έμεινε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων για τρεις μήνες και τελικά αποφάσισε να μείνει στις Καλυθιές και τους μήνες του χειμώνα νοικιάζοντας σπίτι.
Το διάστημα που έμεινε στο χωριό δεν είχε επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της Βρετανικής παροικίας και προτιμούσε να περνάει πολλές ώρες στον προσωπικό του χώρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι καθημερινά κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κάτι που ίσως αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...