17 Φεβ 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ DIGEA ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

Κατάληψη … στο οικόπεδο 58χρονου στις Καλυθιές έκαναν οι αρμόδιοι που τοποθέτησαν τα μηχανήματα για το ψηφιακό σήμα, χωρίς μάλιστα να τον ενημερώσουν!
Σε περιπέτειες έχει μπει συμπολίτης μας, ο οποίος τρέχει για να αποδείξει τα αυτονόητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι ο χώρος ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να δοθεί ψηφιακό σήμα στην περιοχή των Καλυθιών, είναι δικός του!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο 58χρονος στη «Ροδιακή» το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στη θέση «Πεύκωνος» και βρίσκεται στην ιδιοκτησία της οικογενείας του εδώ και περίπου 20 χρόνια!
Μέχρι πριν από δέκα έτη αντιμετώπιζε το πρόβλημα με την κεραία εκπομπής της ΕΡΤ όμως μετά από ενέργειες που έκανε ο ίδιος, καταρχήν πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το τότε δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η μεταφορά όλων των κεραιών που υπήρχαν στο σημείο εκείνο, στην περιοχή «Ψαλίδι» του δ.δ. Καλυθιών.
Παράλληλα τρία χρόνια και η ΕΡΤ με έγγραφο – απάντηση στον 58χρονο αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνταν από την κεραία στο κτήμα του, διαβεβαίωνε ότι θα σταλεί συνεργείο τεχνικών για να ολοκληρώσει τη μεταφορά των εγκαταστάσεων σε σημείο που έχει αποφασιστεί και εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες υποδομής από το δήμο.
Παρά τις όποιες αποφάσεις ενέργειες άμεσα δεν έγιναν, όμως τελικά λίγο καιρό αργότερα η συγκεκριμένη κεραία σταμάτησε να εκπέμπει και ο συμπολίτης μας θεώρησε ότι ο Γολγοθάς του είχε τελειώσει.
Όμως πριν μερικές ημέρες και εν πλήρη άγνοια του, στο κτήμα του έγινε μεταφορά με γερανό λυόμενης κατασκευής μέσα στην οποία τοποθετήθηκαν τα μηχανήματα εκπομπής για το ψηφιακό σήμα της τηλεόρασης.
Άμεσα ο 58χρονος προσπάθησε να βρει πως έγινε αυτό χωρίς καν να ερωτηθεί και μάλιστα σε ένα χώρο όπου είναι δικός του και διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα παραχώρησης και κτήσης!
Ο ίδιος έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και την αστυνομία, ζητώντας την όσο το δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός, απομάκρυνση των μηχανημάτων από το κτήμα του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση προτίθεται να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που έχει δικαίωμα από το νόμο.

Πηγή : Εκαναν κατάληψη στο οικόπεδό του για να στήσουν κεραία! | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/303114/ekanan-katalhpsh-sto-oikopedo-toy-gia-na-sthsoyn-keraia#ixzz3Rzu0A0pb

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι λάθος μελέτη από την ΕΡΤ για να μην πάνε από την αρχή στο ψαλίδι τώρα άντε να βγάλεις άκρη μακάρι να δηκεωθη ο άνθρωπος και να φύγουν από εκεί και να πάνε ψαλίδι και η περιοχή τραγανού λαδικό κοκιναγκρεμος τσαΐρι κ.α θα βλέπουν και αυτοί επίσης αφού έχει κλήση το αναλογικό σήμα το τοπικό ας αναλάβει να καθαρίσει και τον πευκώνο από τις παλιές κεραίες είναι άχρηστα παλιοσίδερα και χαλανε και την αισθητική του χωρίου

stamatis botsis είπε...

βαση νομου οι κεραιες πρεπει να εχουν και αποσταση απο το τελευταιο σπιτι 300μ.και εσυ τασο εχεις αμεσες επιπτωσεις που εισαι τοσο κοντα...

Ανώνυμος είπε...

MEGALES DIASTASIS TO THEMA ME PEYKONO http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/13981-kai-katalipsi-oikopedou-gia-xari-tis-psifiakis-tv PEDIA OLES STO PSALITI NA PANE ERXETE KAI TO 4G TIS KHNHTIS THLEFONIAS EXEI PIO DINATO SIMA

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/2015/02/18/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CF%83/

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...