8 Μαΐ 2020

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Και... ξαφνικά ο δήμαρχος Ροδίων κ. Αντώνης Καμπουράκης ανακοίνωσε ότι ο Καλυθενός Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου ορίζεται ως νέος άμισθος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών.
Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το αξίωμα αυτό διατηρούσε ο δήμαρχος κ. Καμπουράκης.
Στην αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής οι δύο άντρες είχαν έρθει σε ρήξη με αφορμή τις αποφάσεις για ορισμό αντιδημάρχων με αποτέλεσμα ο κ. Κωνσταντίνου, παρά το καλό εκλογικό αποτέλεσμα σταυροδοσίας, να παραμείνει εκτός εκτελεστικού σχήματος.
Σημαντικό ρόλο στην εξομάλυνση των σχέσεων έπαιξε ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Ιατρίδης που είχε ορίσει τον κ. Κωνσταντίνου αντιπρόεδρο της εταιρείας.
Οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν στο χωριό τις προηγούμενες ημέρες με την σημείωση ότι η ανακοίνωση ήταν θέμα ημερών.
Ο κ. Κωνσταντίνου γνωρίζει άριστα το αντικείμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών αφού είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και επί δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου μέχρι που καταγράφηκε διαφωνία και απομακρύνθηκε από τη θέση του.
Η επαναδραστηριοποίησή του σε εκτελεστικό πόστο της δημοτικής αρχής αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για τις Καλυθιές και το Φαληράκι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...