10 Ιουν 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ


Σύμφωνα με ενημέρωση το μέλος του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κ. Μιχάλης Βαγιανός συμμετείχε σε σύσκεψη πουπραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Λιμενικό ταμείο με τους κυρίους Αντιδήμαρχους Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο (τεχνικές υπηρεσίες), Πατσάη Γεώργιο (χωρικός Καλλιθέας), τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Παπαοικονόμου και της κυρίας Μαρίκας Δελληγιάννη- Καντά με θέματα που αφορούν το αλιευτικό καταφύγιο Φαληρακίου.
Στην συνάντηση αποφασίστηκεη αλλαγή των ιστών ηλεκτροφωτισμού. Οι εργασίες θα αρχίσουν εντός του Ιουλίου.
Συμφωνήθηκε να προχωρήσει η ανάθεση μελέτης για ράμπα σκαφών σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση αφού πλέον έχουν ξεπεραστεί διαδικαστικά θέματα εγκρίσεων
Χωροθέτηση ζώνης λιμένα.
Τέλος θα υλοποιηθεί η έναρξη των περαιτέρων μελετών για το νέο λιμάνι έξω από το υφιστάμενο. Η πρώτη μελέτη προσχέδιο υφίσταται από το 2008.
 Το blog φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα από συνεδρίαση του πρώην δήμου Καλλιθέας τον Μάρτιο του 2010 με αποτύπωση των δεδομένων για νέο καταφύγιο τουριστικών σκαφών.








Επίσης στην σύσκεψη της Τρίτης συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του καταφυγίου και επικράτησε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Οι παρευρισκόμενοι θέλησαν να στείλουν δημόσια το μήνυμα πως  "όλοι μαζί θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για το καλό της Ρόδου και όλων των Δημοτικών ενοτήτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...