31 Μαρ 2021

ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ 136 RAPID TEST

 Η "φωτιά" που άναψε χθες στις Καλυθιές με τη δημόσια ανακοίνωση του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Αντωνά για αύξηση κρουσμάτων και ανάγκη περιορισμού συγκεντρώσεων είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και... όργιο φημών για δεκάδες κρούσματα στο χωριό.
Οι φήμες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ μέχρι που το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η προσπάθεια "κατάσβεσης" της "φωτιάς" και επιστροφή της τοπικής κοινωνίας σε κανονικούς ρυθμούς.



Οπως έγινε γνωστό την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν 136 rapid test στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας Καλυθιών και μόλις ένα από αυτά (νεαρό αγόρι) βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.
Το πρωί της Τρίτης με δηλώσεις του στο skyrodos ο κ. Παναγιώτης Αντωνάς διευκρίνισε ότι "η δημόσια ανακοίνωσή μου έγινε επειδή υπήρξε μεγάλη αύξηση κρουσμάτων πανελλαδικά. Στα τεστ που έγιναν στις Καλυθιές μόνο ένα δείγμα ήταν θετικό. Βέβαια γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 7-8 άτομα που έχουν διαγνωστεί θετικοί αλλά όλοι είναι σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες. Αυτά που γράφονται στο facebook είναι ανακρίβειες. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Εκανα την έκκληση για να ακολουθούμε τα μέτρα και να μην κυκλοφορεί ο κόσμος ανεξέλεγκτα χωρίς μέτρα προστασίας. Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ της Τρίτη ήταν ήρεμα στο χωριό και δεν υπήρχε κόσμος στην πλατεία. Δεν γνωρίζω πως προκλήθηκε το πρώτο κρούσμα στο χωριό. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί παρότι έχουμε κουραστεί από το lockdown. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά θα πρέπει να προσέχουν και να ακολουθούν τις οδηγίες"

Στη ραδιοφωνική εκπομπή έγιναν καταγγελίες από ακροατές ότι κάθε βράδυ διοργανώνονται αυτοσχέδια πάρτι στη θαλάσσια περιοχή Καθαρά Φαληρακίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς ειπώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή? Υπάρχει απόσπασμα?

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΙΤ ?
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ 8 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΡΑΔΙΝΑ ?https://parapona-rodou.blogspot.com/2021/04/blog-post_563.html
ΠΣΩ ΕΦΤΑΞΕ ΣΕ ΦΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ?
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΧΝΗΛΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ?
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΥΘΕΝΟΙ Ο ΙΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...