12 Μαΐ 2021

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" JAMES

 Η φρενίτιδα για το φαινόμενο James έχει κυριεύσει την ελληνική τηλεόραση και τους χρήστες του διαδικτύου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταστάσεις τρέλας (με την καλή έννοια) στις Καλυθιές, τον τόπο καταγωγής του νεαρού που αποχώρησε οικειοθελώς από το τηλεοπτικό Survivor.

Το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Καλυθιών στήθηκε σκηνικό πανηγυρισμών με αφορμή γυρίσματα από συνεργάτες τηλεοπτικής εκπομπής αθηναϊκού καναλιού που ασχολείται με τηλεοπτικές ίντριγκες και διάφορα άλλα χαριτωμένα.


Μικροί και μεγάλοι, σε ηλικία, κάτοικοι των Καλυθιών αποθέωσαν τον James Καφετζή μιλώντας στις κάμερες και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειξε τους μήνες παραμονής του στο τηλεοπτικό Survivor. 

Λεπτομέρειες αύριο, σε κάποιο από τα μεσημεριανά σώου της ελληνικής τηλεόρασης.

Προσοχή, κρατήστε τα παιδιά μακριά από τις τηλεοπτικές οθόνες.  


 Επόμενη κινητοποίηση όταν επιστρέψει στη Ρόδο ο James Καφετζής, το νεαρό παιδί από τις Καλυθιές που κατάφερε με την συμπεριφορά του να ξεχωρίσει στον άθλιο κόσμο των reality.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Τζέιμς είναι σήμερον η αξία της καινωνίας μας είαμστε άξιοι για τα πάντα όλα όσα τραβούμε καθώς και τα λίαν συντόμως μελλόυμενα

Ανώνυμος είπε...

Ρεζιλευεστε οι Καλυθενοι με αυτά που κάνετε1. Ποιο ηθος; Που έστηνε ψηφοφοριες; Ποιό φαινομενο; Σε ένα μήνα ούτε το όνομα του δεν θα θυμούνται. Και καλά όλα Αυτά, αλλά να βγάζετε και τα παιδακια σε αυτή τη φουσκα; Ντροπη. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάντια της κοινωνίας μας. Να αποθεώνει ένα χωριό ένα άτομο που πήγε σε ριαλιτι λες και πήρε το νόμπελ φυσικής. Δεν υπάρχει σωτηρία για την κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή μουρμούρα μια φορά έτυχε να πάει ένας Καλυθενος και αρχίζει η μουρμούρα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...