20 Οκτ 2021

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ O ΑΠΟΛΛΩΝ

Ιδανικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ο Απόλλων Καλυθιών. Μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΡ Αφάντου ο Απόλλων το μεσημέρι της Τετάρτης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 και στην Κάρπαθο του τοπικού Ποσειδώνα.


Σε ένα παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες το γκολ της νίκης πέτυχε για τον Απόλλωνα λίγο πριν το φινάλε (87') ο Ντάνιελ Σπαχίου με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν έξαλα οι περίπου 10 Καλυθενοί που ταξίδεψαν στην Κάρπαθο και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Τσιγάρο, Σαββούλη, Γαμπιεράκη, Νικολό, Δουκίσση, Σπαχίου (92' Ο. Περιστερόπουλο), Λεονταρόπουλο (90' Χωραφίτη), Κιόττου (85' Μαρκάκη), Μαγιόγλου, Στατιού, Φτάκλα. 
Για άλλο ένα παιχνίδι ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης εμπιστεύτηκε παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες. 

Το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 4.00) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο Απόλλων θα φιλοξενήσει στις Καλυθιές τον Κλεόβουλο Λίνδου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου Α κατηγορίας Δωδεκανήσου



“Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο.
Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο και επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο στις Καλυθιές.”
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...