19 Δεκ 2022

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ

 






Η καλοκαιρινή σεζόν 2022 ολοκληρώθηκε με την κεντρική πλατεία Φαληρακίου να είναι εργοτάξιο και τους επισκέπτες να αντικρίζουν λαμαρίνες.
Προκύπτει το ερώτημα αν οι λαμαρίνες θα είναι η εικόνα που θα βλέπουν οι τουρίστες και το καλοκαίρι του 2023 ή θα ολοκληρωθούν επιτέλους οι εργασίες ανάπλασης του αστικού πάρκου.
Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι είναι θέμα εβδομάδων η ολοκλήρωση της ανάπλασης. 

Πριν λίγους μήνες όταν υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες επιχειρηματιών για τις εργασίες εν μέσω τουριστικής περιόδου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τηλέμαχος Καμπούρης είχε σχολιάσει ότι ήταν επιλογή του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών να ξεκινήσει η ανάπλαση λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι και είχε απορριφθεί η δική του εισήγηση για έναρξη των παρεμβάσεων τον Οκτώβριο. 

Για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ανάπλασης είχε πει "οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έγκαιρα", χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το πρωί της Δευτέρας σε επικοινωνία με το blog ο κ. Καμπούρης σημείωσε ότι "είμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση, απομένουν φυτεύσεις και αυτόματα ποτίσματα και μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει παραδοθεί το έργο". 

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας και θα είναι ελκυστικό για επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...