16 Ιαν 2024

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

 Συμμετοχική δημοκρατία επιθυμεί να καθιερώσει ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών Βασίλης Σωτρίλλης όπως έδειξε στην πρώτη συνεδρίαση. 
Κλήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανεξαρτήτως παρατάξεων, προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις για την βελτίωση υποδομών στον τόπο μας.
Οπως ανακοινώθηκε δημιουργήθηκαν θεματικές επιτροπές που θα καταθέσουν σχέδιο υλοποίησης παρεμβάσεων και δράσεων. 



Στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στη νέα σελίδα της Κοινότητας στο Facebook αναφέρθηκαν τα εξής:

"Στην πρώτη μας πανηγυρική Συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν πολλοί συμπολίτες μας, καταφέραμε να οργανώσουμε Ομάδες, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, οι οποίες από χθες, ξεκίνησαν να "λειτουργούν". Οι προσδοκίες μας από την διαδικασία αυτή, είναι υψηλές, πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς άλλωστε. Γνωρίζετε πως τα μέτωπα, είναι πολλά, πολλά και αδυσώπιτα με τον χρόνο, έναν χρόνο που προσπαθούμε να κάνουμε σύμμαχο. Χωρίς την παρουσία σας στις Ομάδες, αγαπητοί μου φίλοι, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τόσα πολλά, "ανοικτά" μέτωπα. Ο Στόχος, κοινός, το δικό μας καλό, η πρόοδος και η ευημερία των πολιτών, των κατοίκων της μικρής μας πόλης, του μεγάλου χωριού μας. Και να είστε σίγουροι, πως με υπομονή, πειθαρχία και συγκέντρωση στον στόχο, θα τα καταφέρουμε!!!

ΥΓ: η δημιουργία Ομάδων, συνεχίζεται και οι Ομάδες θα μπορούν να τροποποιούνται, για μεγαλύτερη ευελιξία. Οι θεματικές επιτροπές:

Τουρισμός: Βασίλης Σωτρίλλης, Τάμυ Μοσχή, Μιχάλης Κωστόπουλος, Νίτσα Γαλατά
Αθλητισμός: Δημητράς Δημήτρης, Μιχαλάς Μιχάλης, Κόκκινος Σπύρος, Χατζηνικόλας Νίκος, Κιόττου Βαρβάρα.
Πολιτισμός: Κρητικός Μανώλης, Κεπέρης Μανώλης, Κιόττου Μάρκος.
Αστικό Περιβάλλον: Σταμάτης Αναστασάς, Μανώλης Κρητικός, Άννα Παπαμιχαήλ, Νίτσα Γαλατά, Ζαννάκης Άγγελος
Φυσικό Περιβάλλον: Παπανικολάου Δημήτρης, Κωστόπουλος Μιχάλης, Ροδίτης Σταύρος, Τσίττας Δημήτρης
Καθαριότητα: Αναστασάς Σταμάτης, Νίτσα Γαλατά, Ροδίτης Σταύρος
Ανθρώπινη Πόλη με Ίσες Ευκαιρίες: Κατερίνα Σαράντη, Χατζηνικόλας Νίκος
Κοινωνική Προσφορά: Διονυσία Τζαβάρα, Σέβα Ταχραμάνη, Κατερίνα Μυλωνάκη, Βάγια Μανιά, Κιόττου Βέρα
Όλες οι Ομάδες, βρίσκονται υπό την Εποπτεία του Προέδρου της Κοινότητας, να ευχηθούμε καλή καλή επιτυχία και καλή ευώδοση των προσπαθειών, όλων των παιδιών. Νομίζω πως στην 1η Συνεδρίαση, εγκαινιάσαμε μια νέα φιλοσοφία, στην προσέγγιση των δημοσίων θεμάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...