5 Μαρ 2024

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ




Παρουσία 100 μελών του Απόλλων Καλυθιών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και ενέκρινε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ομόφωνα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης είπαν ναι στο πλάνο που παρουσίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κυριαζής που μπήκε μπροστάρης ομάδας είκοσι ατόμων.
Για τυπικούς λόγους εκλέχθηκαν εννέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και τέσσερα αναπληρωματικά που τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθούν σε σώμα και θα προχωρήσουν στον ορισμό επιτροπών για όλα τα τμήματα και τα θέματα του αθλητικού συλλόγου.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν οι:
Μιχάλης Κυριαζής
Κώστας Δημητριάδης
Δημήτρης Παπανικολάου
Μανώλης Βαγιανός
Αντώνης Αργύρας
Αλέξανδρος Κεπέρης
Σάββας Καζέλης 
Γιώργος Σαρίκας
Νίκος Κατεβαίνης

Αναπληρωματικά μέλη: Νεκτάριος Καπόγλου, Αναστασία Καρίπη, Σταμάτης Κώστας, Στέργος Μανιάς.



Στην τοποθέτησή του ο Μιχάλης Κυριαζής σημείωσε:

"Ενωμένοι παλιοί και νέοι αναλαμβάνουμε τις τύχες του Απόλλωνα. Η διοίκηση δεν είναι θέμα λίγων ατόμων αλλά υπόθεση πολλών. Τους τελευταίους μήνες έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο οργάνωσης και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλά πρόσωπα γύρω μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον σύλλογο. Η πρόσκλησή μας είναι ανοικτή σε όλους και επιθυμούνε να δημιουργήσουμε μία ανοικτή διοίκηση που κάθε χρόνο θα ενημερώνει τα μέλη και θα ζητάει την άποψή τους. 
Βασικό μας θέμα θα είναι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η συνέχιση και βελτίωση της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες και θέλουμε να πάει ο Απόλλων ψηλά". 


Στον απολογισμό του ο πρόεδρος Κώστας Δημητριάδης στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η διοίκηση τα χρόνια του κορονοϊού σημειώνοντας: "Κάναμε ότι έπρεπε και ότι μπορούσαμε. Η ομάδα δεν κινδύνεψε και ήταν πάντα ψηλά. Επαιξαν πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες μας ενώ και στις μεταγραφές αποκτούσαμε παιδιά σε νεαρή ηλικία. Ευχαριστώ όλους τους φίλους της ομάδας και τους επιχειρηματίες για την συμπαράστασή τους. 
Κάναμε λάθη και ίσως αδικήσαμε κάποια παιδιά από τα οποία ζητάω συγνώμη. 
Κάνουμε νωρίτερα τις εκλογές για να μπορέσει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο να προγραμματίσει την επόμενη χρονιά. Λόγω του Φαληρακίου οι δυνατότητες που έχει ο Απόλλων είναι απεριόριστες".
Από μέλη της ομάδας έγινε αναφορά σε προηγούμενες διοπιήσεις και τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Μιχάλη Κοντό που με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να αποπληρώσει υψηλά χρέη και να παραδώσει τον σύλλογο καθαρό.
Η απερχόμενη διοίκηση ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και να ενταχθεί ο σύλλογος στο Αθλητικό Μητρώο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...