17 Οκτ 2008

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με προσωπικό ανασφάλειας και κάτω από τραγικές συνθήκες λειτουργεί το νοσοκομείο της Ρόδου. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκαν συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία μετά τη χθεσινή τους επίσκεψη στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τον οργανωτικό γραμματέα Γιάννη Λαζαρίδη, διαπίστωσαν «τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις κλινικές, οι οποίες και καθιστούν το νοσοκομείο της Ρόδου ως το χειρότερο της χώρας». Ο συνδικαλιστής μάλιστα της ΔΑΚΕ κ. Κασσές απευθυνόμενος στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Κοσσιώρη τόνισε πως «το νοσοκομείο της Ρόδου λειτουργεί κάτω από τα όρια της επικινδυνότητας».
«Από τα 152 νοσοκομεία της χώρας το νοσοκομείο της Ρόδου κατέχει τα πρωτεία σε ότι αφορά την υποστελέχωσή του. Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ δεν περίμεναν να δουν νοσοκομείο σε τέτοια χάλια» δηλώνει σήμερα στον ΠΑΛΜΟ η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο κ. Λούσυ Καλαμάτα, η οποία επισημαίνει πως το ελάχιστο προσωπικό καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...