26 Οκτ 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΚΟΥΖΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΟΥ

Με αφορμή την πρόσκληση του κ. Στέργου Σαββιού για συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου με θέμα το στρατόπεδο 294ΤΕ ο υποψήφιος με την παράταξη Κουσουρνά κ. Τάκης Τοκούζης δήλωσε τα εξής:
"Εμείς σαν παράταξη, μετά τις εκλογές, θα αποφασίσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν καταγράφοντας και τις απόψεις των πολιτών. Δεν θέλουμε να κάνουμε καμμία συνάντηση με τον κ. Ιατρίδη ο οποίος ότι ήταν να προσφέρει το προσέφερε στον τόπο. Ο κ. Σαββιού ας πάει στον αρχηγό του τον κ. Ιατρίδη για να καθορίσουν από κοινού τον προεκλογικό τους αγώνα. Ετσι και αλλιώς ο κ. Σαββιού έχει ξεχάσει πως του συμπεριφέρθηκε ο δήμαρχος όταν έκανε τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο και τώρα μάχονται μαζί. Εμάς να μας αφήσουν έξω από τα παιχνίδια τους".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την αντιπαράθεση των δύο Σαββιού – Τοκούζη ευκόλως ο ψηφοφόρος κατανοεί ότι οι μεν (Σαββιού- Ιατρίδης) προσπαθούν να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν οι δεν αντιμετώπισαν τότε που έπρεπε, οι δε ότι δεν έχουν άποψη για την διαχείρισης του θέματος αλλοίμονο αν για κάθε τέτοιο θέμα θα πρέπει οι Κουσουρναΐκοι να συσκέπτονται και να παίρνουν την άποψη του Λαού δική τους πότε θ΄ αποκτήσουν; ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον Λαό πότε θα πουν; Δύσκολες αποφάσεις πότε θα πάρουν.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΩΣΤΑ

ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟ Λ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ απλό το θέμα του στρατοπέδου. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωνε όταν ρωτήθηκε από μέλη της αντιπολίτευσης με αφορμή την επιστολή Σαββιού ότι όλα έβαιναν καλώς και το στρατόπεδο δεν θα έκλεινε. Ας ερωτηθεί τώρα από τον κ Σαββιού τι άλλαξες; Ας δώσει στην δημοσιότητα όλη την αλληλογραφία με την στρατιωτική διοίκηση βάσει της οποίας φαίνονται οι διενεργηθείσες ενέργειες από μέρους του και βάσει ποιών απαντήσεων ο κ Ιατριδης ήταν σίγουρος για την μη απομάκρυνση του στρατοπέδου. Αρχηγός σας είναι κ Σαββιού ρωτήστε τον και δημοσιοποιήστε τα έγγραφα.
Μου είπαν, τους είπα , τους τηλεφώνησα κλπ ο Δήμαρχος να τα Λέει στην Προηγούμενη Γενιά Καλυθενών.

ΟΙ ΚΑΛΥΘΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΈΓΓΡΑΦΑ

Ανώνυμος είπε...

"Σήμερα το πρωί συνεργείο του δήμου αντικαταστούσε τις σπασμένες πλάκες με άσφαλτο..."
Έργο πνοής που αφήνει στις επόμενες γενιές Καλυθενών... Κυβόλιθο κυβόλιθο πάλι άσφαλτο θα το στρώσουμε το Χωριό μας χωριανοι. Χωρίς εργολαβία χωρίς μεσάζοντες μόνο μ' ένα φτυάρι και ένα συνεργείο του Δήμου. Προτείνω αδέλφια Καλυθενοι να φτιάξει ο Καθένας μας τον δικό του «Πισσόλιθο» που θα έχει στο αυτοκίνητό του, μόλις αντιληφθεί ότι κυβόλιθος τής πλατείας ξεκόλισε κατεβαίνει , αρπάζει τον πισσολιθό του και με λίγη πίεση αντικαθιστά το κατεστραμμένο τμημα της πλατείας. ΟΡΙΣΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο απερχόμενος σκεφτικέ για μας πριν από μας και για δεκαετίες μπροστά


τελικά όλα καλά σ' αυτόν τον Τόπο μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ & Ο ΝΟΠΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

...Ας ερωτηθεί τώρα από τον κ Σαββιού τι άλλαξε...


....ο απερχόμενος σκέφτηκε για μας πριν από μας και για δεκαετίες μπροστά...

μερικές διορθώσεις κ διαχειριστή του μπλοκ ο κ Σαββιού θα παρεξηγήσει. ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

e re glentia . eytyxos kai einai kai to kafeneio kleisto xamos tha ginotan

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...