8 Οκτ 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

Το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ έγινε σύσκεψη παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ροδίων κ. Χατζημάρκου και του δημάρχου Καλλιθέας κ. Ιατρίδη και εξετάστηκαν νέα ονόματα για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου της παράταξης "ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ".
Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μιχάλης Παναγιώτου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οριστικοποιήθηκε η παρουσία του ιατρού Θωμά Σωτρίλλη στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του δήμου Ροδίων αντί στο δημοτικό Καλλιθέας.
Οπως έγινε γνωστό στο δημοτικό ψηδοδέλτιο δήμου Καλλιθέας θα κατέβουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Φλεβάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Τσαλίκης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Μπάμπης Σαρρής, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μανωλάγκας (από Κοσκινού) και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κωστομοίρης (από Ψίνθο).
Για το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών έχουν κλείσει οι:
Κώστας Συρτσάκος (μηχανικός πληροφορικής, πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων)
Στέργος Σαββιού (συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος)
Σταμάτης Μπότσης (επιχειρηματίας).
Για την 4η θέση άντρα βολιδοσκοπήθηκαν οι Μανώλης Κουφάλης (καθηγητής Αγγλικής γλώσσας) και Σταμάτης Δικησσίδης (επιχειρηματίας).
Για τις θέσεις των γυναικών έγιναν προτάσεις στις Ζωή Κώττη-Κιόττου και Τσαμπίκα (Τάμμυ) Μοσχή που επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν. Επίσης συζητήθηκε και το σενάριο να επιλεγεί η νεαρή Μοσχούλα Δικησσίδη.
Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...