29 Αυγ 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


Σήμερα ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη ένα μαύρο πάπλωμα σκέπασε το χωριό μας.
Μετά από άνιση μάχη ο μόλις 17 ετών Κωνσταντίνος Αντωνάς κατέληξε στο νοσοκομείο της Ρόδου λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ.
Την περασμένη Τετάρτη ο Κωνσταντίνος πήγε βόλτα με το μηχανάκι του στην περιοχή Σαραντάπηχος. Δυστυχώς δεν είχε την τύχη μαζί του ούτε τα απαραίτητα χάπια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να υποστεί υπογλυκαιμικό σοκ.
Η κινητοποίηση που σήμανε η οικογένειά του είχε ως συνέπεια να εντοπιστεί στον Σαραντάπηχο σε κωματώδη κατάσταση στις 9.30 το βράδυ και ενώ η αναζήτηση είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα.
Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Ολοι στο χωριό έχουμε υποστεί σοκ από αυτή την εξέλιξη. Ολοι πιστεύαμε ότι ο Κωνσταντίνος θα τα κατάφερνε και θα επέστρεφε υγιής στο σπίτι του μαζί με τους γονείς του Παναγιώτη, Τασούλα και τα αδέλφια του Σταμάτη και Αποστόλη. Ομως ο Θεός προτίμησε να τον κάνει αγγελούδι και να τον πάρει κοντά του στερώντας τον από την οικογένειά του και τους φίλους του που τόσο τον αγαπούσαν. Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή και άδικη.
Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε, να περνάς καλά εκεί πάνω...

22 σχόλια:

kabafis είπε...

kalo taxidi kostandine... :(

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι κωσταντινε και να προσεχης εκει ψηλα απο οπου θα μας βλεπεις.
Οικ.Λαρη Λυνν Τσαμβικος Μιαουλη

Ανώνυμος είπε...

O theos lene mas eplase Gia na iparxoume se aftoi tin gamimenh koinonia gt mas steri omws Kai pernoi ta atoma pou prepoi na uparxoun Gia to Kalo tis koinonias Kai den pernoi ta atoma pou vromizoun Kai katastrefoun afth tin zwh!! Ara den uparxi theos!!! kalo ta3idi palie mou simathita a3exastos

Ανώνυμος είπε...

poutana zoi

Ανώνυμος είπε...

zwh mmmmm:'( <3 kalo ta3idi.. n procexeis kardia m:'( cgpaw pr plu..:'( gt n figeic toso adika?:'(

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΛΕΝΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΓΕΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Na Prosexeis Kwnstantine Opou Kai Na Eisai Tora Eisai Se Pio Kalo Meros Alla Na Ksereis Tha Eisai Panta Mesa Stin Kardia Mas !!!!!

Ανώνυμος είπε...

agoraki mu glyko na prosexeis ekei psila !8a mas leipseis poli:( fetos mporei na mn edwses panellinies alla i prospa8eia mas 8a ginei gia sena :) kalo taksidi na exeis loipon agapi mu :(

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,Η ΜΟΙΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ << ΕΦΥΓΕ >> ΘΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλο ταξιδι ξαδελφακι

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi kostantine

Ανώνυμος είπε...

Καλό σου ταξίδι Κωνσταντίνε...
Να περνάς καλά εκεί πάνω...
Συγνώμη αλλά δεν άντεξα να έρθω να σε δώ για τελευταία φορά...

Ανώνυμος είπε...

Kala na pairnas filaraki opou kai na eisai...

Ανώνυμος είπε...

kalo taksidi ksaderfouli m den 8a se ksexaso pote ...:((( 8a mas lipseis poly.. :(((((

Ανώνυμος είπε...

καλο ταξιδι.

Ανώνυμος είπε...

Οι αγγελοι χτες ειχανε μεγαλο παρτι γιατι θα ερχοτανε αλλος ενας αγγελος ανασμεσα τους!!! Καλο ταξιδι Κωνσταντινε!!! Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε!!!

rita madincon είπε...

kalo ta3idi.

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi...na prosexeis

Ανώνυμος είπε...

Kalo taxidi Kwnstantine ! Na prosexeis ekei psila ! tha eisai panta stis kardies mas !

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό εσείς φιλαράκια τους και γενικά οι νεότεροι, να επιλέγετε επαγγέλματα στις σπουδές σας που με κάποιο τρόπο να βοηθούν την ανθρωπότητα !

Μια μέρα πρέπει να μην πεθαίνουμε έτσι άδικα, κάντε το στόχο και όνειρο για να ελπίζουμε πως μια μέρα θα γίνει πραγματικότητα..

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

Pavlos Lukidhs είπε...

Kwstantine mou den tha se ksexasw pote re.....Eisoun,eisai,kai tha eisai gia panta filaraki mou oso makrua kai an eisai.....

Ανώνυμος είπε...

περάσαν κιόλας 40 μέρες από τον άδικο χαμό σουκαι όλος ο κόσμος ήταν στο πλευρό σου.Θα σε θυμώμαστε για παντα,καλό σου ταξιδι...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...