31 Οκτ 2011

ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΘΕΣΗ

Σε άρθρο του σε τοπική εφημερίδα ο δικηγόρος Ιωάννης Κουμπιάδης έκανε αναφορά στο θέμα της δημιουργίας καταυλισμού τσιγγάνων στο νησί της Ρόδου.
"Ακόμη και για την μετεγκάτασταση των τσιγγάνων μπορεί να γίνει - έστω μετά από είκοσι χρόνια … κάποιο θαύμα και να μην είναι πια και αυτοί σκηνίτες … χωρίς απόπατους. (Πάντως ένα είναι βέβαιο, ότι δηλ. οι τσιγγάνοι δεν πρόκειται να πάνε στα όρια του πρώην Δήμου Πεταλούδων και Καλλιθέας , στη λατομική (και πολεμική πλέον) ζώνη μεταξύ των λατομείων Δουκέρη και Μαντζόν. Αυτή η θέση κρατήθηκε -στην επιφάνεια κυρίως επί θητείας του προηγουμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου , ο οποίος με τις συνεχείς πιέσεις του, τις συναντήσεις του και τις συσκέψεις (…λόγω του κατεπείγοντος) , με όλους τους αιρετούς μας των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και τον διορισμένο τότε περιφερειάρχη - ιδίως όταν συνέβαινε κάποιο θλιβερό γεγονός στο καταυλισμό - έπαιρναν αποφάσεις , ερήμην των τοπικών κοινωνιών, προσανατολισμένες θετικά στη θέση αυτή . Εξ άλλου τα μέλη της επιτροπής- ομάδας εργασίας , οι οποίοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και εξαίρετοι επιστήμονες , αν δεν υπήρχε η θέση αυτή καταγεγραμμένη σε πρακτικά συσκέψεων ή ως άνωθεν προτεινόμενη , ποιο λόγο θα είχαν να τη συμπεριλάβουν στη πρόταση τους, με τόσα μειονεκτήματα και επιφυλάξεις που , όπως και οι ίδιοι εκθέτουν στην εισήγηση τους, βρίσκουν σ’ αυτή;)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...