31 Οκτ 2011

ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ




Με πρωτοβουλία του διευθυντή ξενοδοχειακών μονάδων Σάββα Γιορδαμνή και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών Μιχάλη Σταυρή η περιοχή Φαληρακίου έδωσε παρών στην τουριστική έκθεση Πολωνίας που φιλοξενήθηκε πριν 10 ημέρες στην πόλη Πόζναν.
Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η πρώτη του χειμώνα και παίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά της Πολωνίας που τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική παρουσία στα μεγάλα και μικρά ξενοδοχεία του Φαληρακίου.
Τα έξοδα καλύφθηκαν προσωπικά από τους δύο άντρες χωρίς να επιβαρυνθεί, ούτε ένα ευρώ, το ταμείο του ενιαίου δήμου Ροδίων.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, πράκτορες και εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το Φαληράκι καθώς το θεωρούν αξιόλογο τουριστικό θέρετρο που καλύπτει τις απαιτήσεις των Πολωνών Τουριστών.
Η Ρόδος, ως νησί, είχε περίπτερο στην έκθεση με εκπροσώπους του ΠΡΟΤΟΥΡ που όπως συμβαίνει σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις ενδιαφέρονται μόνο για την προώθηση των πολυτελών τουριστικών ξενοδοχειακών μονάδων και αδιαφορούν τελείως για τις μικρότερες μονάδες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Δικαιολογημένα πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής μας χαρακτηρίζουν τον ΠΡΟΤΟΥΡ έκτρωμα που χρηματοδοτείται και από έσοδα του δήμου και απλά προωθεί μεγάλα ξενοδοχεία και απαρτίζεται από στελέχη που έχουν κάνει τρόπο ζωής τα πολυτελή ταξίδια...
Στο σημείο που μοιραζόταν τα φυλλάδια του Φαληρακίου (σε Αγγλική και Πολωνική γλώσσα με τη χορηγία τοπικών επιχειρήσεων) έδωσε το παρών και ο διεθνής Πολωνός ποδοσφαιριστής Μίχαλ Ζεβλάκοφ (πρώην του Ολυμπιακού) που συνδέεται με στενή φιλική σχέση με τους Σάββα Γιορδαμνή και Μιχάλη Σταυρή.
Ο Ζεβλάκοφ που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Πολωνία υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και μίλησε στους συμπατριώτες του με τα καλύτερα λόγια για το Φαληράκι το οποίο έχει επισκεφτεί αρκετές φορές.
Ο Σάββας Γιορδαμνής με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα του συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Καλυθιών συναντήθηκε και με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρε Γιουσκόβιακ (επίσης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό) και του κατέθεσε πρόταση ώστε να έρθουν στη Ρόδο για φιλικούς αγώνες οι παλαίμαχοι της Πολωνικής ομάδας Λεχ Πόζναν.
Ο Γιουσκόβιαν είδε φωτογραφίες των γηπεδικών εγκαταστάσεων στις Καλυθιές και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να επιτευχθεί συμφωνία και να γίνουν σύντομα τα φιλικά ανάμεσα στους παλαίμαχους του Απόλλωνα Καλυθιών και τους παλαίμαχους της Λεχ Πόζναν. Να σημειωθεί ότι πρόεδρος των παλαιμάχων της Λεχ Πόζναν είναι ο Μίροσλαβ Οκόνσκι που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι πολωνοι κατα 70% φερνουν κονσερβες απο τη χωρα τους αλλά είναι καλυτεροι απο τους μαύρους και τους σύριους

Ανώνυμος είπε...

simfono me to filo.. ala parto kai apo tin thetiki meria.... <<>>

Ανώνυμος είπε...

Αν σας φέρουν Πολωνούς να τους διώξετε και να κρατήσετε τους Γυφτοβούλγαρους κ.τλ. που έχετε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

pio poloi ine autoi pou erxonte kai toys dinoume doulia para oi toyristes...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...