23 Δεκ 2011

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ

Το παρακάτω σχόλιο έφτασε στο mail του blog από το γραφείο του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών και αποτελεί απάντηση στην πληροφορία που δημοσιεύτηκε ότι ο χωρικός αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος του τοπικού κ. Σταυρής ψήφισαν ναι στην αύξηση των τιμών του νερού.
"Επειδή τα όσα έχουν αρτηθεί στο Κalithies.blogspot.com μόνο στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων, παρακαλούμε να αναζητήσετε την σχετική απόφαση και τα σχετικά πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου εκεί αναφέρετε το αν ψήφισαν και το τί ψήφισαν ο Αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Καλυθιών Κοσκινού και Ψίνθου. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μοναδικός που ψήφισε θετικά ήταν ο Σύμβουλος Βασίλης Ψυλλάκης. Για του λόγου το αληθές δημοσιεύστε εισήγηση του Αντιδήμάρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο, την οποία ο συνάδελφος του Γιάννης Φλεβάρης επικαλείται στην προσφυγή την οποία κατέθεσε στον Γεν. Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης".
Το blog δέχεται την σωστή ενημέρωση πως οι δύο εκπρόσωποί μας ήταν απόντες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και δεν ψήφισαν ναι στην αύξηση της τιμής του νερού. Μπορούν όμως να μας εξηγήσουν γιατί επέλεξαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα και δεν έμειναν να ψηφίσουν αρνητικά αφού ήταν αντίθετοι με την αύξηση. Οι μάχες δίνονται με παρουσίες και συμμετοχή στις ψηφοφορίες και όχι με... απουσίες για το "καλό της παράταξης". Η ουσία για το blog δεν αλλάζει. Οι εκπρόσωποί μας "κρύφτηκαν" και πήγαν κόντρα στα συμφέροντα των δημοτών τους. Οπως ουσία είναι πως θα κληθούμε να πληρώσουμε χαράτσι και στο νερό επειδή έτσι αποφάσισε η προβληματική δημοτική αρχή μέλη της οποίας είναι οι κ. Κωνσταντίνου και Σταυρής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΞΑΡΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΑΥΡΟ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...