23 Δεκ 2011

"Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κοροϊδία από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών συνεχίζεται και στο θέμα της αύξησης των τιμολογίων νερού. Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, ύστερα από ερώτηση μας για την στάση που κρατήθηκε κατά την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, η απάντηση που λάβαμε από τον κο Σταυρή ήταν «ξεκάθαρη». Ο πρόεδρος και ο αντιδήμαρχος κος Κωνσταντίνου επέλεξαν συνειδητά να μην βρίσκονται στην αίθουσα κατά την ψηφοφορία ώστε να μην έρθουν σε αντίθεση με την πολιτική της παράταξης τους. Όπως επίσης ότι η προσωπική τους θέση είναι ότι συμφωνούν με την αύξηση των τιμολογίων αρκεί η τιμή του νερού να είναι ίδια ανεξαρτήτου περιοχής.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το πρακτικό της ανηρτημένης στο διαδίκτυο ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: 456ΣΩ1Ρ-4ΡΤ, σύμφωνα με το οποίο ο αντιδήμαρχος κος Κωνσταντίνου ήταν απών κατά την διάρκεια της συζήτησης της συγκεκριμένης απόφασης μόνο (σελ 12 πρακτικού) , ενώ ο κος Σταυρής δεν παρευρέθη καν στην συνεδρίαση (σελ 2 πρακτικού).
Λίγες μέρες αργότερα παρακολουθούμε έκπληκτοι τα μέλη της πλειοψηφίας του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, και ειδικότερα τον πρόεδρο κο Σταυρή, να δηλώνουν αντίθετοι στην αύξηση της τιμής του νερού. Η λογική ελεγχόμενης αντίδρασης, λεονταρισμών και πολιτικής ανευθυνότητας συνεχίζεται από την πλευρά τους και σε αυτό το θέμα. Την στιγμή που είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν την άποψη τους επέλεξαν την απουσία και θα κριθούν για αυτήν τους την στάση. Όλες οι υπόλοιπες δηλώσεις τους και δήθεν τοποθετήσεις τους αποσκοπούν μόνο σε δημιουργία εντυπώσεων ώστε να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι,

Συρτσάκος Κωνσταντίνος
Κώστας Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...