22 Φεβ 2012

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ






Με πρωτοβουλία κατοίκων Φαληρακίου ξεκίνησε η επέκταση της αίθουσας εκδηλώσεων του Αγίου Νεκταρίου. Η υπάρχουσα αίθουσα κατασκευάστηκε τη δεκαετία του '90 από την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού Αιμίλιου Χατζηδιάκου που πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αντονι Κουίν.
Πριν δύο χρόνια η εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νεκταρίου αποφάσισε την επέκτασή της και με τα έσοδα της εκκλησίας έπεσαν τα μπετά.
Πριν δύο εβδομάδες ξεκίνησε κινητοποίηση ώστε εθελοντικά να ολοκληρωθεί η νέα αίθουσα και να ακολουθήσει η ενοποίηση με την αρχική.
Επιχειρηματίες του Φαληρακίου και απλοί κάτοικοι προσέφεραν τα πρώτα χρήματα για να αγοραστούν υλικά ενώ άλλοι βοηθάνε πρακτικά προσφέροντας δωρεάν εργασία.
Στόχος είναι όλο το κόστος και οι εργασίες να καλυφθούν από εθελοντές και σχετική έκκληση απευθύνει ο Πάτερ Γεώργιος. Ηδη εστάλη επιστολή σε σύλλογο ομογενών στην μακρινή Αυστραλία αφού εκφράστηκε ενδιαφέρον για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας.
Η νέα μεγάλη αίθουσα θα διατίθεται δωρεάν για εκδηλώσεις συλλόγων και θα υπάρχει δυνατότητα ακόμη και για φιλοξενία θεατρικών παραστάσεων.
Οσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν το εγχείρημα μπορούν να επικοινωνούν με τον Πάτερ Γεώργιο στο τηλέφωνο 6944858518

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...