14 Φεβ 2012

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ

Το "παγωμένο" Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Καλυθιών συζήτησε το βράδυ της Δευτέρας το τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών. Οπως αποφασίστηκε η τελική μορφή του Πολεοδομικού Σχεδίου θα αναρτηθεί στο πρώην δημαρχείο Καλλιθέας από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και για μία εβδομάδα προκειμένου να το δουν οι πολίτες και να ενημερωθούν για το τι περιλαμβάνει.
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορούν να καταθέσουν προτάσεις και παρατηρήσεις προκειμένου να ενσωματωθούν στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας ανάρτησης το ΓΠΣ θα επανέλθει στο Τοπικό Συμβούλιο για τελική συζήτηση και έγκριση και στην συνέχεια θα αποσταλεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου δήμου προκειμένου να ληφθεί η τελική και επίσημη απόφαση.
* Με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών θα σταλεί έγγραφο στη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας προκειμένου να μην ανασταλεί η λειτουργία του υποκαταστήματος στο Φαληράκι ενώ θα γίνουν επαφές με την εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Νεκταρίου για το ενδεχόμενο μείωσης του ενοικίου που πληρώνει η τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...