14 Φεβ 2012

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Κάντε μία στάση στο παραδοσιακό καφενείο της πλατείας και νιώστε τον παλμό του χωριού. Οι ηλικιωμένοι διηγούνται μοναδικές ιστορίες από τον περασμένο αιώνα την στιγμή που ο ελληνικός καφές, μυρωδάτος και με πολλές φουσκάλες σερβίρεται στο τραπέζι.
Εκείνοι που επιλέγουν αναψυκτικά επικεντρώνονται σε συζητήσεις με αντικείμενο την πολιτική, το ποδόσφαιρο, το ψάρεμα, το κυνήγι, τη γεωργία και τη κτηνοτροφία...
Οι φωνές από τις μονομαχίες "μπιρίμπας" και "ταβλιού" διακόπτουν τις αναμνήσεις και σημαίνουν ότι έφτασε η ώρα για ένα σάντουιτς ή καλύτερα για ένα ουζάκι συνοδευόμενο με μεζέδες.
Το απογευματάκι είναι η ώρα για τσάι του βουνού (λεσφακιά ή γλιφόνι) με μέλι ή κονιάκ...
Οταν η τηλεόραση παίζει αγώνες οι μπύρες αποτελεούν αναγκαία συντροφιά... 
Από πολύ νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ το παραδοσιακό καφενείο της πλατείας σας περιμένει με τις καλύτερες τιμές... Το καφενείο αποτελεί καθημερινή παράδοση για τους Ελληνες και κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την.... απόλαυση.
Σας περιμένουμε!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ? Δεν έχει καπουτσίνο ??? Οχι ρε Τάσο..... και άντε να το καταπιώ αυτό, δεν έχει ούτε εσπρέσο ?? Σκάσαμε να τους μάθουμε και μας τους στερείς ?? (Πλάκα κάνω)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...