16 Ιουν 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Η ώρα της κάλπης ξανάφτασε. Από τις εφτά το πρωί της Κυριακής έως τις εφτά το απόγευμα θα ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα στις πιο κρίσιμες εκλογές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Οποια και αν είναι τα πολιτικά πιστεύω του καθενός το δεδομένο είναι πως η Δεύτερα πρέπει να ξημερώσει με προοπτικές διακυβέρνησης για τη χώρα.
Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε χωρίς οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη να μπουν στον... κόπο να κάνουν περιοδείες.
Είναι χαρακτηριστικό πως εδώ στις Καλυθιές δεν ήρθε ούτε ένας υποψήφιος από το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά, τους Ανεξάρτητους Ελληνες, το ΛΑΟΣ ενώ η ΝΔ αρκέστηκε στην επίσκεψη Σαμαρά.
Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν ένα βράδυ από το χωριό και αρκέστηκαν σε χαλαρή κουβέντα ενώ εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν σε συζήτηση στο Φαληράκι.
Εντύπωση προκαλεί η μη παρουσία της Μίκας Ιατρίδη στο χωριό της όταν μάλιστα στις προηγούμενες εκλογές οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πήραν στις Καλυθιές το τεράστιο ποσοστό του 36% και πρώτευσαν.
Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των Καλυθιών θα ψηφίσουν, όπως την προηγούμενη φορά, στα οκτώ τμήματα στο 1ο δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη Τασο,αλλα,θα διαφωνισω μαζι σου γιατι η ΜΙΚΑ ειναι παντα κοντα στο χωριο μας.Ντροπη Τασο να κατηγορουμε ενα ατομα χωρις να ισχυει η κατηγορια.Και χθες περασε και προχθες και με τον ΤΕΡΕΝΣ.Εσυ ελειπες?

Ανώνυμος είπε...

Πρός την σπασμένη πένα.
Δεν σου έμαθαν στην"σχολή" που έβγαλες ότι όταν γράφουμε δεν γράφουμε επί προσωπικού;
Όταν το χωριό που κατοικοεδρεύεις βγάζει μόνο του βουλευτή τότε θα "μπορείς" να κάνεις σχόλια για τον βουλευτή αυτό.
Το σημερινό ατόπημα σου φανερώνει το ότι κάποιος άλλος καθοδηγεί το γραπτό σου. Αυτό που έκανες είναι μαύρη προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ, θα πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό που έγραψες.
Δεν δαγκώνουν το χέρι που σε ΄στήριξε μέχρι πρότινος. Μάλλον κακό φιλοσύμβουλο έχεις.
Μιά συγνώμη τώρα θα βλάψει περισσότερο. Νικηφόρος Παλαμ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο. Τελικά ο κόσμος είναι αχάριστος. Ο αρθρογράφος έχασε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που εσύ λες ότι κέρδισε λόγω της στήριξης του στην Ιατρίδη. Ένα ευχαριστώ λοιπόν και μία συγνώμη από εσένα δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα δεν μπορω να καταλαβω.Εχασε η κερδισε ο αρθρογραφος?Και αν εχασε,τι εχασε?Και αν κερδισε τι κερδισε?
Την δουλεια του δεν κανει?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου είσαι άσχετος, μην κάνεις σχόλια για κάποιους που δεν ξέρεις πως κινούνται γενικότερα στην κοινωνία.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...