18 Φεβ 2013

ΝΕΑ ΚΛΟΠΉ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ


Παρά τις συλλήψεις των προηγούμενων ημερών οι εισβολές σε σπίτια στις Καλυθιές συνεχίζεται. Το βράδυ της Κυριακής, από τις 7 έως τις 9, άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο μπάνιου σε κεντρικό σπίτι στην πλατεία Καλυθιών και αφού άνοιξαν στην συνέχεια μπαλκονόπορτα εισήλθαν μέσα έκαναν άνω κάτω ντουλάπες και συρτάρια και τελικά αφαίρεσαν λίγα κοσμήματα και ελάχιστα χρήματα. Αστυνομικοί άμεσα έκαναν έρευνες στην πλατεία για να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Πλέον υπάρχει βεβαιότητα για οργανωμένη σπείρα που χρησιμοποιεί τσιλιαδόρους αλλά και μικρά παιδιά που μπαίνουν σε σπίτια από μικρά παράθυρα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΜΕ. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

egw paragila ena krotalia kai tha ton exw mazi me ta xrisa .. as ta antixi opios theli!!!

savvas είπε...


eprepe na sapizate sto ksilo opoion noikiaze se kleftes(kserete eseis)
ta spitia pou den xreiazontai ta gremizoume -den ta kopso noikiazoume se kleftes.

Ανώνυμος είπε...

se ligo tha anagkastoume na valoume kameres se ollo to xwrio etsi opws pame...Lhsteia se spiti mesa sthn plateia me tosa kafeneia me toso kosmo kai den tous eide kanenas to thema einai sovaro paidia...gia na mpoun sto spiti apo ths 7 me 9 pou akoma einai noris h kleftes gnorizan oti ekeini thn wra tha feygane apo to spiti h idiokthtes,...Me tosous alvanous boulgarous xiftous kai serreous pou mazeysame se afto to xwrio oxi oti kai h kalutheni pane piso ola mprepei na ta perimenoume....

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει οι αρχές να κάνουν ποιο συχνούς ελέγχους σε σπίτια αλλοδαπών .Να προβούν σε ανακρίσεις και να τους συλλάβουν όσο γίνεται ποιο γρήγορα γιατί σε λίγο θα βλέπουμε αλλοδαπό στο χωριό και χωρίς να μας κάνει κάτι θα αρχίσουμε να τον πλακώνουμε στο ξύλο .Ο κόσμος θα πάρει τον έλεγχο στα χέρια του και τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα από ότι τώρα .

Ανώνυμος είπε...

παιδια ,παιδια στο χωριο ,αστυνομευση υπαρχη?η ολοι κοιμουνται ?απο δημαρχους αντιδημαρχους, προεδρους τοπικων ,και δημοτικων αστυνομων.ολοι οι πολιτικοι εχουν ευθυνη ,σε οτι συμβαινη στον τοπο ,ακομα και σε εναν σησμο ,οπως ειπε ο μεγαλος Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...