16 Φεβ 2013

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.

Οι τελευταίες ανακοινώσεις της αστυνομίας για συλλήψεις κατοίκων Καλυθιών για κλοπές χρυσαφικών και μετάλλων έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην μικρή μας κοινωνία.
Η παραβατικότητα έχει αρχίσει να γίνεται έντονη και πλέον κανείς δεν είναι σίγουρος για κανέναν.
Τις τελευταίες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα Αφάντου προσέρχονται όσοι τα τελευταία χρόνια είχαν πέσει θύματα κλοπής προκειμένου να αναγνωρίσουν τα χρυσαφικά που εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικά οικήματα.
Η αστυνομία καλεί όλους όσοι έχουν χάσει κοσμήματα να πάνε στ΄ Αφάντου για να καταθέσουν περισσότερες πληροφορίες.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες των κλοπών να είναι περισσότεροι του ενός και αναζητούν που διοχετεύονταν τα χρυσαφικά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων που πάρθηκαν από τους ύποπτους με αυτά που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια από τα σπίτια που σημειώθηκαν κλοπές.
Για την υπόθεση με τα μέταλλα οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και αν τα αντικείμενα που βρέθηκαν στα αυτοκίνητα ήταν κλεμμένα ή ιδιοκτησίας των τριών ατόμων που συνελήφθησαν.
Η κοινωνία ζητάει τιμωρία των ενόχων για να παραδειγματιστούν όσοι με πρόσχημα την οικονομική κρίση βάζουν "χέρι" σε ξένες περιουσίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γρήγορος πλουτισμός του Καλυθενού ελέω Φαληρακιού ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε τα γράμματα.Έπειτα το Φαληράκι μάζεψε πολλούς αλλοδαπούς και ημεδαπούς και ο Καλυθενός επένδυσε τα χρήματα του σε φτηνά ΄διαμερίσματα στο χωριό με συνέπεια να μαζευτούν ακόμη περισσότεροι,ανάμεσα τους η Σάρα και η Μάρα.Όταν κάνεις παρέα κάθε μέρα με το χειρότερο σου το απότελεσμα είναι να γίνεις σαν και αυτόν.Κύριοι κάποιοι κερδίζουν μερικά χρήματα παραπάνω κι εμείς τους καμαρώνουμε ή σωπάμε,επόμενως ας μην υποκρινόμαστε ότι δήθεν ξαφνιαζόμαστε...δυστυχώς θα έρθουν χειρότερες μέρες για μας και τα παιδιά μας

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα μαζι σου

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...