9 Μαΐ 2013

ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ!








Mία ομάδα νέων παιδιών από τις Καλυθιές έδρασαν εθελοντικά και βελτίωσαν την εικόνα στο λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι.
Με κέφι και πολύ δουλειά, μέρα και νύχτα, αφαίρεσαν τα υβριστικά συνθήματα από τους τσιμεντένιους τοίχους και τα αντικατέστησαν με την ελληνική σημαία και το μικρό μοναστηράκι.
Την ομάδα των εθελοντών αποτελούσαν οι μαθητές: Κώστας Κώστας, Βασίλης Κωστόπουλος., Μιχάλης Τσακίρης, Παναγιώτης Συμιακός, Δημήτρης Χαρινός, Βασίλης Παπαελευθερίου και Κώστας Παπαγεωργίου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Giati den eipate kai ton antidhmarxo na erthei mazh sas efelontika??????Mpravo sas re magkes foresate ta kialia sths topikes arxes....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδια . οι " επαναστες " βγαλμενοι απο το παγκοσμιο συστημα χωρις να το εχουν γνωση αυτο οι ιδιοι διοτι δεν υπαρχει γνωση και αγαπη για το εθνος , τα συνθήματα αυτα να τα γραφουν στης αυλες του σπιτιου τους . Δηλωνουν υπερμαχοι της δημοκρατιας και του αντιρατσισμου , πιστευω δεν ειναι ειναι δημοκρατικο ο βανδαλισμος ενος δημοσιου εργου και τουριστικου τοπιου και αν δηλωνουν αντιρατσιστες δεν εχω δει κανεναν απο αυτους να μαζευουν δεκα δεκα τους ΛΑΘΡΟμεταναστες να τους παρεχουν ενα πιατο φαι και στεγη ολοι μονο στα λογια ... με τα λεφτα του μπαμπακα γινομαι κ εγω ψευτοεπαναστατης και ανθελληνικο σκουλικη !!

Ανώνυμος είπε...

Me afta pou den kanoune h topikes arxes den mhlaei kaneis kai otan paidia kanoune ena topio pio omorfo oloi ksesikonosaste enantion tous...otan h eneikiastes spition dhnoune palia spitia etoima na pesoune kato se larthometanastes kai tsigganous gia meroika psixoula tote mhn exete kai apethshs na tous dhnoume kai ena komati psomi na fane...ta paraponasou esy apo pano sths topikes arxes pou den kanoune apolytos tipota kai oxi ston ethelontismo....

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφερομαι στα παιδια του εθελοντισμου αυτα τα παιδια ειναι λεβεντες , εδειξαν ενδιαφερον για τον τοπο μας σε αντιθεση με την περισσοτερη νεολαια να μπεκροπινουν και να μην εχουν καμια γνωση και αγαπη για την πατριδα καθοδηγουμενοι πλεον απο τα "μυστικα" σχεδια των παγκοσμιων γραικύλων πολιτικων για καποιους συγκεκριμενους στοχους ... οσο για τα σπιτια ας συγκεντρωθουν και να πιασουν τους κυριους αυτους , αλλα γιατι δεν το κανουν μηπως ειναι πολλοι ; και τι τοπικες αρχες μου λες; αυτα ειναι αερολογιες , αυτος ο τοπος και γενικα θελει εθνικα ευσυνειδητους πολιτικους !!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια παιδια, καλη προσπαθεια και πολυ καλο αποτελεσμα !! Ευγε!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...